2789

چیزیت نمیشه نترس

دهنت رو بشور

سم که نیست

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هوش مصنوعی

نگران نباشید، با یک پاف اتفاق خاص و خطرناکی نمیافتد. بادی اسپلشها عمدتاً از آب، الکل و مقدار کمی اسانس معطر تشکیل شدهاند که در این حجم کم (یک پاف) سمی نیستند.

برای اطمینان و رفع طعم بد، این چند کار ساده را انجام دهید:

۱. **شستشوی دهان:** چندین بار دهانتان را با آب معمولی آبکشی کنید و بیرون بریزید (قرقره کنید).

۲. **نوشیدن مایعات:** یک لیوان آب یا کمی شیر بنوشید. این کار باعث میشود اگر مقدار کمی هم وارد گلو شده باشد، رقیق شود و از تحریک احتمالی معده جلوگیری کند.

۳. **خوردن یک تکه نان یا میوه:** برای از بین بردن طعم تلخ و شیمیایی اسانس در دهانتان، میتوانید کمی خوراکی میل کنید.

**علائمی که اگر مشاهده کردید (که بسیار بعید است) باید به پزشک مراجعه کنید:**

* سوزش شدید و مداوم گلو یا مری.

* حالت تهوع یا استفراغ شدید.

* تنگی نفس یا سرفههای مداوم.

* واکنشهای آلرژیک شدید (تورم زبان یا لبها).

در کل، چون مقدار آن خیلی کم بوده، معمولاً فقط همان طعم بد و تلخیاش اذیتکننده است و تا دقایقی دیگر برطرف میشود. جای نگرانی نیست!