2777
2789
عنوان

همسرداري

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 25 پست
ببخشید الان اگه نمیگفتی برق خوندی مثلا نمیتونستیم کمکت کنیم. یا مثلا اگه معماری خونده بودی یجور دیگ ...

خودمم نميدونم  چرا گفتم:)) 

شايد بخاطر اينكه زحمت زياد كشيدم و رفتارهاشو شايسته نميدونم ..:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک مقدار غرورتون رو کم کنید.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عزیزم مادرشوهرت 48 سالشه؟خب طبیعیه سعی کن توبیشترمحبت کنی یاباکادودلشوبدست بیاری خیلی زمان میبره خدا ...

اينكارا رو ميكنم اما بازخورد نداره..حسي كه آزارم ميده سرافكندگي  كه در مقابل خونواده خودم دارم. با كارهاش حس شرمندگي ميكنم 

اينكارا رو ميكنم اما بازخورد نداره..حسي كه آزارم ميده سرافكندگي  كه در مقابل خونواده ...

فرهنگش پایینه دیگ انتخابیه که شده.دیگ کاریش نمیشه کرد همسرتوتوالویت قراربده به چشمت نیارمادرشوهرتوانگارنه انگاربیتوجه باش گلم

مادرشوهر کسیه که باید باهاش راه بیای هیچ وقت از زندگیت نمیتونی حذفش کنی، حتی نمیشه شمشیر رو از رو بست و جنگید. فقط باید بدونی تو موقعیت های مختلف چطوری باهاش رفتار کنی که سخت نگذره

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.

عزيزم ازش فاصله بگير رفت و آمد نكن زياد،طبيعتا شماهم نميتونين مثل خودش رفتار كنين چون از شخصيت خودتون كم ميشه،تا ميتوني نرو خونشون همسرت هم اعتراض كرد بگو تو زماني كه مياي منزل ما در نهايت احترام ازت پذيرايي ميشه و همه بهت احترام ميذارن ولي تو منزل شما من فقط عصبي ميشم از رفتاراي مادرت

و خدايي كه به شدت كافيست❤️
یک مقدار غرورتون رو کم کنید.

اميدوارم سوء برداشت نشده باشه

چون تو خونواده خودم براي خودمون، عروسمون ، سفره و تميزي ظرفها و مرتب بودن حتي در عين سادگي غذا ،احترام ويژه قاءليم اين رفتارشونو رو بي احترامي تلقي ميكنم 

عزيزم ازش فاصله بگير رفت و آمد نكن زياد،طبيعتا شماهم نميتونين مثل خودش رفتار كنين چون از شخصيت خودتو ...

سپاسگزارم:) درسته ..اگه نرم در كمال احترام اعتراض كردم به رفتارشون