2789
عنوان

قانون جذب

61 بازدید | 16 پست

من گاهی به این قانون معتقد میشم ، به نظرم هر فکری که میکنیم یا هر حرفی که میزنیم ، یک فرکانس و سیگناله که توسط کائنات ثبت میشه و ممکنه در دنیای ما رخ بده ، شاید افرادی به این تئوری معتقد نباشن ، اما خب گاهی من اثراتش رو توی زندگیم میبینم، معتقدم خداوند یک سری قوانین هوشمند در قالب یک شبکه منسجم به اسم کائنات قرار داده که با ما ارتباط بگیره... نظر شما چیه ؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشتر توضیح میدین

اینجوری به شما بگم که خیلی از دورههایی که الان ایجاد شده فقط صرفاً دارن دروغ به آدما تحویل میدن

قانون جذب باید همراه با تلاش باشه سختی مسیر ناامیدی و ناراحتی و هنوزم وجود داره یهو مثل راغ جادو برات عمل نمیکنه

مثلاً یکی به من میگفت من هر روز میشینم یه جا دستامو میذارم روی هم فکر میکنم دارم لاغر میشم خوب وقتی ورزش نمیکنه وقتی رژیم نمیگیره واقعاً نتیجه میده به نظرت؟

دروغ و اینا کلاهبرداریه

در صورتی که شرایط درستش اینه که هم رژیم بگیره هم ورزش بکنه هم از قانون جذب استفاده بکنه

گاهی ساعت های جفت میبینم، یا گاها انسان های رو میبینم که شباهت زیادی به زندگی من دارند، که سر راه من ...

گاهی پیش میاد یه چیزای قشنگ چیده میشه برات

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اینجوری به شما بگم که خیلی از دورههایی که الان ایجاد شده فقط صرفاً دارن دروغ به آدما تحویل میدنقانون ...

اره خب ، درست میگین، مثل چراغ جادو نیست ، و اینکه چیزی که از کائنات هم درخواست میکنی باید در دایره ممکنات باشه، نه اینکه هرچیزی رو که غیر ممکنه درخواست کنی،

اما من گاهی بوده توی زندگیم به سری معجزات رخ داده، و گاهی هم بوده فرکانس منفی فرستادم و واقعا رخ داده

اره خب ، درست میگین، مثل چراغ جادو نیست ، و اینکه چیزی که از کائنات هم درخواست میکنی باید در دایره م ...

بببین معجزهها که واقعاً وجود داره که یه موقعهایی دهنت باز میمونه اما به نظرم برای خیلی از اهدافی که میخوای باید واقعاً تلاش کنی

بببین معجزهها که واقعاً وجود داره که یه موقعهایی دهنت باز میمونه اما به نظرم برای خیلی از اهدافی که ...

خب آره ، مثلا من بشینم یه جا دست رو دست بذارم و فکر کنم که فلان ماشین رو بخرم و انتظار داشته باشم یهو رخ بده اشتباهه، ولی اگر به همون اتومبیل فکر کنم ، کائنات راه رسیدن بهش رو برام باز میکنه و طبیعیه که باید تلاش کرد،

خب آره ، مثلا من بشینم یه جا دست رو دست بذارم و فکر کنم که فلان ماشین رو بخرم و انتظار داشته باشم یه ...

ببین آره به اون موتور یا به اون ماشین فکر کنی مسیر رسیدن و تلاش کردنش هم وجود داره من بیشتر در مورد آدمهای منفعل خیلی حرص میخورم که دارن اینجوری خودشونو گول میزنن

چجوری خودشونو گول میزنن

با دروغ الان مثلاً یکی با من که همزمان کنکوری ایشون از اینور به اونور تفریح میکنه درس هم نمیخونه میگه قراره من قبول بشم اون وقت یکی با شرایط اون کتابو باز کرده قشنگ عین آدم داره درس میخونه تست میزنه درصداش میره بالا خب

با دروغ الان مثلاً یکی با من که همزمان کنکوری ایشون از اینور به اونور تفریح میکنه درس هم نمیخونه میگ ...

خب آره ، درسته ،

منم منکر تلاش نیستم ،.

خب کائنات همیشه چیز مفتی به آدم نمیده

گاهی مثلا یهو یه جایزه یا چیزی به دستت میرسه بدون اینکه اصلا توی به دست آوردنش نقش داشته باشی ، مثل برنده شدن توی یک قرعه کشی ، گاهی هم فرکانس میفرستی که بری فلان کار انجام بدی و راهش برات باز میشه و تلاش میکنی ، بهش میرسی ، به هر حال هم تلاش تاثیر داره هم اینکه تا چه حد کائنات باهات اوکی باشه ، چی بگم ....