2777
2789
عنوان

ازدواج زود

93 بازدید | 16 پست

اول از همه بگم که این سوال رو دارم برای کسی دیگه ای میپرسم

به نظر شما ازدواج تو سن ۱۸ سالگی و مهاجرت خیلی زود نیست؟برای دختری که تو ناز و نعمت بزرگ شده قطعا وقتی ازدواج کنه کلی مسائل هست باید با هم تلاش کنن سختی بکشن علاوه بر همه ی اینا قطعا اول زندگی بحثای کوچیک و بزرگی دارن به نظرتون انجام همه اینا با هم شدنیه؟شما باشید چیکار میکنید تو سن ۱۸ سالگی ازدواج میکنید؟؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اونجا اگه مشکلی پیش بیاد چطوری میخوان حل کنن ؟بدون بزرگترا

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

من ۱۹ رو تموم کردم نامزدم، راضی ام

به طرف ادم بستگی داره

منم خانوادم خیلی مخالف ازدواج زود بودن ولی بخاطر طرفم وقتی دیدنش موافقت کردن

سطح مالی هم خیلی بالاترم

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

آدم ها باهم فرق میکنن.هر کی از زاویه دید خودش نظری میده.من اگه جای شما باشم داخل خانواده این تصمیم بزرگ رو میگیرم وصد در صد شرایط پسر اخلاق ومنش وتفاهم داشتن رو درنظر میگیرم.سن زیاد مهم نیس

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
مثلا چه مشکلی

مشکل بین زوجین مخصوصا که تو سن ۱۸ سالگی جوان و کم تجربه هم هستن

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

از نقاط منفیش میگی حالا اگه نقطه مثبتی هم داره بگو

خیلی کم تجربه هستی اصلا نمیتونی مدیریت کنی اتفاقاتی که میفته خب حق داری بچه هستی مستقیم از پشت میز و نیمکت مدرسه وارد زندگی مشترک شدی

خیلی برات زوده روابط زناشویی و چالش با شوهر خواهر شوهر مادر شوهر

از درس و زندگی عقب می مونی ...بهش میرسیا ولی با سختی بیشتر

وارد دانشگاه که میشی کلا دیدت بازتر میشه اولویت هات عوض میشه پخته تر میشی و کلی حسرت میخوری چرا اینقد زود ازدواج کردی

بجای تفریح و گردش و خوشگذرونی و استفاده کردن از بهترین سالهای عمرت باید دنبال اداهای شوهر و خانواده ش و قهر و آشتی باشی 😅😅من خیلی بچه و ساده بودم خیلی خیلی اذیت شدم و بلد نبودم از خودم دفاع کنم هر چی سنم میرفت بالاتر میدیدم چقد بهتر و پخته تر رفتار میکنم و از پس خودم برمیام

الان همسرم خیلی خوبه ها ولی بهترین روزهای جوونیم به دعوا و بحث و توهین گذشت

نقاط مثبت نداره راستش 😅😅

2827
2791
2779
2792