صحبت هام بیشتر حالت درد دل هست، من یک دوستی دارم که صبحها هم مسیر بودیم و با اتوبوس بی آرتی تو ایستگاه هر روز باهم میرفتیم محل کارهامون یکی نبود ولی تا بخشی از مسیر باهم بودیم و صحبت میکردیم از نظر سنی این دوست من از بنده بزرگترن،چند روز پیش بهم گفتن من بخاطر تو زودتر میام که متوجه منظورش خوب نشدم، یعنی ما ساعت 7:10صبح میرفتیم و دو روز پیش برگشت به من گفت من نیم ساعت زودتر یا دیرتر برسم تاثیری توی حقوقم نداره بیخودی دارم زود میام به کارامم نمیرسم در صورتی که من هیچ وقت به ایشون حتی اشاره ای نکرده بودم که با من بیاد صرفا هم صحبت و دوستی بود که باهم تا یه مقصدی رو میرفتیم و بماند کارهایی که هر وقت از من خواست بدون منت براش انجام دادم و توقعی نیست یا هربار اسنپ میخواستیم بگیریم به هزینه من بود و نمیذاشتم ایشون حساب کنند. و من هم به این دوستم گفتم مشکلی نیست شما همون نیم ساعت دیرتر رو بیا ولی من ساعت خودمو میرم که راس 8 محل کارم باشم و صحبتش که گفت بخاطر تو میومدم یه جوری انگار منتی بود سرم گذاشت و نمیدونم چرا بخاطر حرف و صحبتش دو روزی هست ناراحتم و هیچ مدله این ناراحتی من برطرف نمیشه.
به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............