2789
عنوان

مجرد که بودم

175 بازدید | 8 پست

شاهد خیانت بابام بودم به مادرم چون من پیامو دیدم تو گوشیش به مادرم گفتم بعدش پدرم اومد سر من داد کشید کلی اون موقع یازده سالم بود تا الان که ازدواج کردم یادمه حالم بد میشه پدرم به آدم مذهبی و نماز خونه درسته اخلاق تندی داره ولی اصلا این کار ها بهش نمی خورد اون موقع هم خودم وقتی پیامو دیدم باورم نشد (پیامش اینطور بود خانمه پیام داده و از پدرم خداحافظی کرده و بش گفته موفق باشه و بهترین روز های زندگیش با پدرم بوده و دوسش داشته) دو روز بعدش پدر مادرم آشتی کردن پدرم بش گفت که یکی از دوستامع نمیدونم چرا همچین پیامی داده بعد به یه مردی هم زنگ زد جلو مادرم کرده بش گفت آره من دادم از طرز حرف زدن مرده معلوم بود که دروغه اما من حدود یه هفته بعدشم اکانت زنده رو توی تلگرام دیدم که پنهانش کرده بود پدرم

همینجور خواستم تعریف کنم بگم که وقتی بچه خیانت رو بفهمه بین پدر مادرش هیچ وقت یادش نمیره و تا آخر عمر از جنس مخالفش متنفره همیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدر منم یه زمانی با مادرم خیلی اختلاف داشت و میخاستن جداشن و اصلا هیچ صحبتی نداشتن باهم و دیگ کارای اخرشون مونده بود یه خانومی رو صیغه کرده بود اون زمان مادرم فهمید و اومد بامن ب عنوان بچه بزرگش درد دل کرد خیلی بد شکستم چون عاشق پدرم بودم پدرمنم مذهبی بود اما خیلی مهربون بود دیدم بهش منفی شد و دیگ دوسش نداشتم سیزده سالم بود بعد ها متوجه شدیم ک کلا دوسه روز بوده منم با پدرم بدون اینکه بفهمه من فهمیدم صحبت کردم چون واقعا واسش مهم بود نفهمم و اشتی کردن و اونم خانومو فراموش کرد اما من دیگ ادم سابق نشدم:)

با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...

منم دقیقا تو شرایط تو هستم البته من تو ۲۰ سالگی متوجه شدمچطوری تونستی ازدواج کنی؟؟من بشخصه فک میکنم ...

مرد خوب تو این دوره زمونه کم پیدا میشه بعدش من سنتی ازدواج کردم اصلا دلم نمی خواست ازدواج کنم به خواست پدر مادرم بود درسته مرد هر کاریش کنی خیانت میکنه مذهبی و غیر مذهبیش فرقی نداره

ولی خو مردی که نماز خونه حلال حروم سرش میشه باز بهتره

منم دیدم

از هردوشون همزمان

شاید خیلیا نتونن درکم کنن ولی به معنای واقعی مردم

موقع امتحان نهایی هام بود خیلی درسم عالی بود خداروشکر از قبل درسارو خونده بودم و مشکلی برام پیش نیومد

بعد امتحانا دیگه به مرز دیوونگی رسیده بودم هم فشار اون موضوعات هم امتحانات

جالبش اینه فقط من بدبخت میدونستم پدر مادرم نمیدونستن من میدونم

همون یه هفته بعدش به طور باورنکردنی امام حسین طلبیدم

یعنی هنوزم باورم نمیشه تو اون شرایط چطور همه جور شد سریع رفتم..

حالم خیلی بهتر شد مطمئنم اگر نمیرفتم یک بلایی سر خودم میاوردم

دلم واسه خواهر و داداش کوچیککترم خیلی میسوخت

وطن عشق عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘

پدر منم یه زمانی با مادرم خیلی اختلاف داشت و میخاستن جداشن و اصلا هیچ صحبتی نداشتن باهم و دیگ کارای ...

مادرم منم اینطور بود دقیقا یادمه کلاس سوم یا چهارم ابتدایی بودم همیشه بام درد و دل میکرد یا از مشکلات پدرم میگفت یا خانواده پدرم چون کسی رو نداشت باش حرف بزنه با من بود کلی روم تاثیر منفی میگذاشت چه میشه کرد فقط امیدوارم جوری واسه بچه هام مادری کنم که این ناراحتی هابی که من دارم رو به ذهنشون خطور نکنه

جداشدن؟

نه خداروشکر

الان تا حدودی بهترن

چندین بار توروی مامانم وایسادم

من بیشتر از مامانم دلگیرم تا بابام

بابام خیلی سطحی بود درحد یک سلامی چیزی بیچاره سالی یبارم گوشی دستش نمیگرفت الانم دیگه تکرار نکرد اون کارو تازه اون زنیکه ج.ندع پیام میداد چقد دوست داشتم شمارشو بزارم تو کانالا....

ولی مامانم ..

اصن نمیتونم چی بگم درمودشون

هردوشون هیچی واسمون کم نداشتن

هیچوقت ن پوشیدن ن خوردن

مامانم بهترین مادر دنیا بود خیلی وقتا دلم براش میسوخت

ولی خب من جلوش بغض کردم و ادامه داد خیلی زجر کشیدم

تا عمر دارم نمیتونم مامانمو ببخشم با اینکه همون الان اومد تو اتاق برام آب یخ آورد قربون صدقه هم رفتیم(((((:

خیلی سخته خیلی

امیدوارم این کینه از قلبم پاک بشه

وطن عشق عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘

مرد خوب تو این دوره زمونه کم پیدا میشه بعدش من سنتی ازدواج کردم اصلا دلم نمی خواست ازدواج کنم به خوا ...

اتفاقا من که بابام رو دیدم مذهبی و سنتی هست و خیانتکاره ترجیحم اینه با کسی که غیر مذهبی هست ازدواج کنم اینطوری حداقل نمیگم مذهبی بودن کرده کاور واسه کارای کثیفش و خانواده امم به ازدواج سنتی اصرار دارن که من مخالف ۱۰۰ درصدش هستم

اصلا کلا با ازدواج مخالفم