2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

42 بازدید | 5 پست

من از قبل عید کتاب خریدم ... هردفعه خودم میخوام برم دسشویی میگم کسی وقتی جیش داره باید بره ... (ینی آماده شون کردم )

و از اردیبهشت شروع کردم ... تشویق هم کردم . طوریکه الان خودشون کارشونو میکنن دست میزنن

الان خیلی نسبت به روزای اول بهتر شدن چون دوقلو هستن و دوسال و چهار ماهشونه

اول سعی کردم دخترمو بگیرم بعد پسرمو ... دیدم پسرمم جیششو میگه ... دیگه جفتشونو باهم دارم میگیرم

اما الان ک یک ماه بیشتره گذشته ... خطاهاشون بیشتر شده

نمیدونم چیکار کنم ... فقط وقتایی ک خسته میشم در حد دوساعت میدم به کمکیم و اونموقع هم اصلا پوشک نمیکنم و لگنشونم میبرم با خودم ....

دخترم خیلی خوب بود همیشه میگفت امروز صبح و دیروز دیدم گثیف کرده . اصلا تو کل این چن وقت شب تا صبح خشک بود جاش

پسرمم جدیدا انقد وای میسته تا بگه ... اخر خودم میبرمش

واقعا دیگه خسته شدم . هیجا نمیرم سر این موضوع

چقدر زمان میبره ؟

دوستانیکه میگن ما دو هفته ای گرفتیم ... ینی دیگه خطا نداشتن ؟

بیرونو چیکار کردن ؟

خدا بهت صبر بده من که گرفتم خیلی هم خوشحال شدم الان یه ماهه اسباب کشی کردم تو این یه ماه کلا دو بار ...

بخدا یه هفته دیگه وای میستم اگه ببینم انقدر دارن اذیت میکنن پوشک میکنم وای میسم بزرگتر بشن بعد بگیرم

پسرم تا نگم ... نمیگه جیش دارم . جدیدا اینطور شده .

دستشو میگیرم با شوخی و شعر بشینه ... اصلا راه نمیاد خودشو آویزون میکنه دست درد گرفتم

موقع خواب هم همینه

واسه شما چن وقتشه ؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بخدا یه هفته دیگه وای میستم اگه ببینم انقدر دارن اذیت میکنن پوشک میکنم وای میسم بزرگتر بشن بعد بگیرم ...

دو سال و نه ماه

پسر من حتی پیک نیک که رفتیم قشنگ می گفت و خودش رو نگه می داشت تا برسه دستشویی الان حتی نمی گه خیسم

دو سال و نه ماه پسر من حتی پیک نیک که رفتیم قشنگ می گفت و خودش رو نگه می داشت تا برسه دستشویی الان ح ...

من الان از ساعت ۹ و نیمه دارم میشورم میسابم خودش و شلوارشو

چونکه رفته پی پی کرده نگفته