2789
عنوان

کشک بادمجون 😋

66 بازدید | 15 پست

میخوام امروز کشک بادمجون خیلی خوشمزه درست کنم دوس دارم توش گوجه هم بزنم میشه لطفا اگر حوصله دارین بگین مرحله ب مرحله چیکار کنم ک خیلی خوشمزه بشه ؟ مثلا چند قاشق کشک بزنم ؟ چنتا گوجه ؟ نعنا و گردو رو کی بزنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با گوجه خوشمزه نمیشه که

من تا خالا درست نکردم اینجوری

ولی کشک بادمجون با بادمجون سرخ شده یچیز دیگست

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
عه چرا قبلا یجا خوردم جاتون خالی خیلی خوشمزه بود

خوب کشک با گوجه همخانی طعم نداره

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
آهاااامن گوجه بادمجون بلد نیستم ولی کشک بادمجون خوشمزه بلدماگه کشک بادمجون خواستی بگو توضیح بدم

توضیح بده

ببینیم

مرسی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
توضیح بده ببینیممرسی

من اول میذارم نیم ساعت بادمجونا داخل نمک باشن بعدش میشورمش بعد کاااامل سرخش میکنم

همینجوری که داره سرخ میشه پیازو خلالی ریز میکنم اونم میذارم سرخ بشه یکمم سیر داخلش رنده میکنم

بعدش بادمجونا رو کامل له میکنم ولی حالتی که اون کش اومدنش رو از دست نده بعدش که یه دست شد به پیاز اضافه میکنم

بازم تفت میدم یه کم پودر سیر بهش میزنم با پونه یکمم کشک با آب قاطی میکنم میریزم روش بعدش درشو میذارم تا کامل موادش با هم ترکیب بشن و جا بیفته

بعدش نعنا سرخ میکنم بهش اضافه میکنم گردو هم میریزم اگه کشکم نیاز داشته باشه میزنم باز یه بیست دقیقه میذارم جا بیفته وتمام

من اول میذارم نیم ساعت بادمجونا داخل نمک باشن بعدش میشورمش بعد کاااامل سرخش میکنمهمینجوری که داره سر ...

مرسی