2789
عنوان

کمککک😭

49 بازدید | 13 پست

من همین دیروز کات کردم دلیل کات کردنمون هم این بود که ما چون نقل مکان کردیم یه شهر دیگه که خودم از اول هیچ رضایتی نسبت بهش نداشتم و الان من و اون پسر از همدیگه دوریم اون انگار دیگه خسته شده بود و یهو وسط همه چیز گفتش که دیگه به درد نمیخوره نمیتونه کاری برام کنه الان اگه تموم نشه بعدا سختتر و بدتر میشه من هی بهش میگفتم خب همه چیز درست میشه میگفت که اگر هم درست شه ما دیگه اون آدمای قبل نیستیم، من تکلیفم با خودم مشخص نیست مشکل من خودمم نمیتونم با خودم کنار بیام حتی حال خودمو خوب کنم..

راستش خیلی صحبت کردم باهاش که بمونه و نره ولی انگار نمیخواست:) چیکار کنم من

همه میگن بهونش بوده و از اینجور حرفا ولی نمیدونم واقعا بلافاصله بعد از تموم شدن صحبتمون آنفالوم کرد.. همش میگم یا واقعا نمیخواست منو یا شاید پای یکی دیگه در میونه..

بنظرتون برمیگرده؟؟ یا اگه برگرده همه چیز درست میشه؟؟ آخه من همه جور گفتم باهاتم ولی نمیدونم چرا نمیخواست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم کلی بهش گفتم، همش میگفت میمونه تو این مسیر درستش میکنیم با هم ولی نمیدونم چیشد واقعا، حرفاشم جو ...

چی بگم والا

خیلی سخته تا دلبستگیه از بین بره

دلا خو کن به تنهایی که این حال تو می ارزد به تن هایی که سرهاشان فقط فکر هوس دارد

نخواسته ولش کن بره ارزشی نداره یکیرو بزورنگهش داریاونم اگه برگشت توقبول نکندیگه رفته ولش کن سعی کن ب ...

همش میگم شاید این روزای سخت و حال بدش باعث شده تصمیم اشتباه بگیره و ممکنه پشیمون شه ولی من نمیدونم چیکار باید کنم هنوز باورم نشده

همش میگم شاید این روزای سخت و حال بدش باعث شده تصمیم اشتباه بگیره و ممکنه پشیمون شه ولی من نمیدونم چ ...

قصدتون دوستی بودیاازدواج؟

ببین اگه نمیخوادزوری نگهش نذار دل بکن ازش راست میگه دوستی بااینهمه فاصله نمیشه که

ولش کن

قصدتون دوستی بودیاازدواج؟ببین اگه نمیخوادزوری نگهش نذار دل بکن ازش راست میگه دوستی بااینهمه فاصله نم ...

ازدواج..

من به مامانم گفته بودم

اونم با مامان باباش صحبت کرده بود که دوسم داره ولی خب چون فعلا سنمون کم بود منتظر بودیم زمان بگذره

ازدواج.. من به مامانم گفته بودماونم با مامان باباش صحبت کرده بود که دوسم داره ولی خب چون فعلا سنمون ...

عجله نکنیدتوسن کم براازدواج بعداواقعاپشیمون میشیدبزاریدمنطقی انتخاب کنیدوتصمیم بگیریدبابا

توسن کم آدم واقعااحساسیه وعقلش خوب کارنمیکنه

عجله نکنیدتوسن کم براازدواج بعداواقعاپشیمون میشیدبزاریدمنطقی انتخاب کنیدوتصمیم بگیریدباباتوسن کم آدم ...

قرار نبود اصلا الان ازدواج کنیم الان اصلا شرایطش نیست حداقلش4.5سال دیگه و قرار بود تمام این مدت بمونیم کنار هم ولی واقعا میگم نمیدونم اصلا یهو چیشدش

خودش هم میگفت که اگه اون لحظه کنار هم بودیم تهش با یه بغل همه چیز حل میشد درست میشد به اینجا نمیکشید ولی الان سخته واقعا

و مشکل منم اینه که خودم از اول هیچ رضایتی به زندگی تو اینجا نداشتم و همش دنبال راهیم که برگردم و بین این همه مشکل اونم رفت..