2789
عنوان

مدرسه

51 بازدید | 12 پست

من بچه هام و خودم از اول غیرانتفاعی میرفتیم الان باباشون میگه بفرستشون دولتی من خودمم دولتی رفتم مگه بده ولی من خیلی میترسم ما تو ساختمونمون یک نفر مدرسه دولتی میره که بت بچه هام دوسته این بچه ناخن میکاره رنگ مو می کنه بعد می بینیش انگار ۲۰ سالشه بعد داشتم به پسرم می گفتم بعد گفت تازه مامان یه چیز بگم این دختره با یکی از همکلاسیاش رابطه داره می گفت تعریف می کنه می گه سیگار می کشن تو مدرسه دخترای دبستانی اکثرا هم مثل این دختره با همدیگه... من نمیدونم شاید این مدرسه بده ولی خب جای دیگه هم نمیشه ثبت نام کرد واقعا فقط تو این مدرسه این شکلیه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم تا امسال غیر دولتی فرستادم .می خوام دولتی ثبت نام کنم . انگار پول زور میدم به غیر دولتی همش تعطی ...

منم همین فکرو می کنم ولی تکلیفمون مشخص نیست یهو مدرسه تعطیل نشه بچه ها از هم تاثیر می گیرن

بچه هام انقدر همکلاسی های خوبی دارن مثلا جلو در مدرسه دولتی پسرونه نزدیک می رم دعوا و فحش و کتک کاری ...

خب خودت اینارو دیدی مقایسه هاتو کردی

برای چی سوال میپرسی پس؟

شما مشاور و مدیر و معاون هستید؟

عزیزم دوستم مشاور چند تا مدرسه غیر انتفاعی میگفت دانش اموزایی که رو هم لم میدنبلااستثنا با همن من میگفتم چقدر این مریضه اما واقعا سرکلاسام میدیم و هر چی سعی در جدا کردنشون داشتم فایده نداشت امسالم برای معاونت با مدیر یه مدرسه صحبت میکردم گففت باید ۴ تا چشم داشته باشی خیلی حواست این موضوع باشه که دردسر نشه