2777
2789

اگه از صفر شروع میکنی سیرتا پیاز خوبه فرمول بیست برای امتحان نهایی خوبه اما حجمش زیاده یکی از مزیتاش اینه که ویدیو آموزشی داره برا شب امتحان اما اگه فقط میخوای به تسلط برسی ماجرای بیست خوبه من تا حالا برا زبان کتاب کار نخریدم اما سال قبل برای فارسی فرمول بیست داشتم درسنامش انقد زیاد بود که آدم کلافه میشد اما امسال ماجرای بیست رو دارم خیلی عالیه نمونه سوالات نهایی رو که حل میکردم همش تو کتاب کار اومده بود

اگه از صفر شروع میکنی سیرتا پیاز خوبه فرمول بیست برای امتحان نهایی خوبه اما حجمش زیاده یکی از مزیتاش ...

ممنونم

زیاد صفر نیستم اما می خوام کلا برای نهایی از روی یکیش بخونم که نمره بالا بده ،به نظرتون کدومش با این شرایط خوبه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونمزیاد صفر نیستم اما می خوام کلا برای نهایی از روی یکیش بخونم که نمره بالا بده ،به نظرتون کدومش ...

خوب اگه نمره بالا میخوای فرمول بیست خوبه چون نمونه سوالات نهایی زیاد داره و پاسخنامه تشریحیش هم خیلی قویه فقط سعی کن زیاد رو درسنامه تمرکز نکنی درسنامش زیاده

ممنونمزیاد صفر نیستم اما می خوام کلا برای نهایی از روی یکیش بخونم که نمره بالا بده ،به نظرتون کدومش ...

پی دی اف کتاب کارا تو روبیکا هس میتونی ببینی من خودم بانک نهایی شیمی و دینی و زیست رو از روبیکا دانلود کردم