2777
2789
عنوان

شیر خشک

96 بازدید | 14 پست

من دیروز تاپیک زدم گفتم دخترم سوپرامیل میخوره ولی وزن نگرفته میخوام نان بدم بعد رفتم تو نت سرچ کردم زده سوپرامیل بعد از یکی دو ماه وزن میده به خاطر همین پشیمون شدم حالا همسرم رفته بدون اطلاع من نان خریده حالا میتونم روزی یه بار ازون نان بدم تا تموم بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اگر باز نكردي پس بده 

شير sma هم خيلي خوبه خواستي امتحان كن 

اما اگر باز كردي بده بخوره تموم شد همون قبلي را بده

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

من ی بار دکتر بهم گفت شیری ک به بچه میدین اگه میبینین وزن گیریش خوبه.همون ادامه بدین.دیگه تغییزش ندین.چون بچه ب همون شیر عادت کرده بدنش چیز دیگه بهش ندین.چون زمان میبره تا ی شیر ب بچه بسازه.

به نظرم یا نان بده یا سوپرامیل, شاید دوتاشو با هم بدی رو طبعش نیوفته, من به پسرم نان میدادم خیلی خوب ...

یبوست نمیشد آخه میگن نان یبوست میاره. پی پیش سبز میشه. الان دختر من روزی 3 بار شکمش کهر میکنه

خوب اگر باز نكردي پس بده  شير sma هم خيلي خوبه خواستي امتحان كن  اما اگر باز كردي بده بخ ...

آخه ازینجا نگرفته رفته. موندم چکار کنم اطرفیان هم کسی نان استفاده نمیکنه. دکتر خودشم گقته عوض نکنید شیرشو به خاطر همین میگم روزی یه وعده بدم تا تموم شه

یبوست نمیشد آخه میگن نان یبوست میاره. پی پیش سبز میشه. الان دختر من روزی 3 بار شکمش کهر میکنه

یبوست زیاد نه ولی پیپیش تقریبا سفت بود اخه اون موقع شش سال پیش شیر درست گیر نمیومد دکتر گفت نان هم خوبه هم نسبت به بقیه بهتر گیر میاد 

دختر من نان میخوره خیلی خوب میسازه بهش وزن گیریشم خوبه  سوپرامیل میدادم بهش هرچی میخورد بالا م ...

یبوست نگرفته یا پی پی سبز نشده آخه میگن اونایی که نان میخورن اینطورین. دختر منم بالا میاره اما نه زیاد ولی روزی 3 دفعه شکمش کار میکنه پی پیشم زرده

یبوست نگرفته یا پی پی سبز نشده آخه میگن اونایی که نان میخورن اینطورین. دختر منم بالا میاره اما نه زی ...

نه اصلا من اوایل بهش اپتامیل میدادم خیلی حالش بد میشد تا سه روز نمیتونست دستشویی کنه 😔بعدش بردم دکتر سوپرامیل داد که اونم اصلا نساخت بعدش نان دادم دیگه کاملا خوب شد الان سه ماهه نان میخوره

آخه ازینجا نگرفته رفته. موندم چکار کنم اطرفیان هم کسی نان استفاده نمیکنه. دکتر خودشم گقته عوض نکنید ...

خوب بيخيالش شو فعلا بزارش كنار أز مال خودش بده ممكنه اذيت شه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
آخه با سوپرامیل شکمش 3.4 دفعه کار میکنه موندم چکار کنم نان بدم یا همین سوپرامیل 

اي بابا چه بد ميخواي برو تو قسمت كلينيك همه اينارو دقيق دقيق مطرح كن تا پزشك سايت بهت كمك كنه عزيزم

اي بابا چه بد ميخواي برو تو قسمت كلينيك همه اينارو دقيق دقيق مطرح كن تا پزشك سايت بهت كمك كنه عزيزم

ممنون عزیزم امروز بردمش دکتر همون نان داد گفت چون سوپرامیل چربه به خاطر همین شکمش کار میکنه 

ممنون عزیزم امروز بردمش دکتر همون نان داد گفت چون سوپرامیل چربه به خاطر همین شکمش کار میکنه 

خوب كردي عزيزم بهترين كار را انجام دادي