_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 عنوان جوش داخل گوش 4998 بازدید | 8 پست چند وقته که پشت سر هم داخل گوشم یا اطرافش جوش میزنهبه نطرتون دلیلش چیه؟ کسی اینطوری بوده؟ Dance me to the end of Love... 1397/03/12 | 16:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فيلوسوفيا عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 12632 نميدونم ولى خيلى دردناكه😣من خودم هر موقع تخمه بخورم گوشم جوش ميزنه بگو ستاره دردانه در انزواى رصدخانه كدام كوزه شكست آنروز؟ كه با گذشتن نهصد سال هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
آوا63 عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 3486 والله من شنیدم به خاطر یه مشکل تو کلیه هست البته اگه منظ.رتون اون جوش های درناک داخل گوش هست که عفونت هم دارهولی من میگم خیلی هاش هم به خاطر نوع تغذیه هست ببین ایا تازگی ها تو خوردن یه چیزی زیادی اصرار نکرد و خوردنش و تکرار نکردی؟ زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است .
_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 والله من شنیدم به خاطر یه مشکل تو کلیه هست البته اگه منظ.رتون اون جوش های درناک داخل گوش هست ... نه اتفاقا ماه رمضون که کمتر شده خوراکمشیرینی جات هم نخوردم اصلافقط فلفل زیاد میخورماز اون میتونه باشه؟ Dance me to the end of Love...
_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 نميدونم ولى خيلى دردناكه😣 من خودم هر موقع تخمه بخورم گوشم جوش ميزنه اره بعد میره یه نقطه ای هم میزنه که اصلا نمیشه ترکوندش😑 Dance me to the end of Love...
آوا63 عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 3486 نه اتفاقا ماه رمضون که کمتر شده خوراکم شیرینی جات هم نخوردم اصلا فقط فلفل زیاد میخورم از اون میتو ... شاید یه ازمایش بدی بد نیست من اینطوری میشدم زیاد ازمایش دادم دیدم تو کلیم یک مقدار کریستال هست از موقعی که اب ریاد میخورم برای رفع اون کریستال ها دیگه اینطوری نشدم زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است .
_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 شاید یه ازمایش بدی بد نیست من اینطوری میشدم زیاد ازمایش دادم دیدم تو کلیم یک مق ... منم یه جا توی نت خونده بودم که ممکنه از کلیه باشه و با خوردن اب زیاد حل میشه Dance me to the end of Love...
آوا63 عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 3486 منم یه جا توی نت خونده بودم که ممکنه از کلیه باشه و با خوردن اب زیاد حل میشه الان ادم روزه هست اب کم میخوره به کلیه ها فشار میادبعد ماه رمضان حتما یه ازمایش ادرار بده زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است .
_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 الان ادم روزه هست اب کم میخوره به کلیه ها فشار میاد بعد ماه رمضان حتما یه ازمایش ادرار بده باشه حتما Dance me to the end of Love...