2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۳۰ هفته نوزاده

سقط نمیشه به دنیا میاد

چه مرده چه زنده

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

حالم اصلا خوب نیستپشیمونمتا امیدمالان داره تموم میخوره بچم من دارم فکر میکنم چرا باید بدنیا بیارمش😭

من مادر نشدم اما فکر کنم این حس و حال و نگرانی از آینده بچه طبیعی باشه. من مطمئنم مامان قوی و مسئولیت پذیری هستی. از خدا میخوام به دلت آرامش بده

چرا باید این طفل معصوم بدنیا بیارم که خودم توش بلاتکلیفم😔

دیگه ۳۰ هفته که نمیشه پشیمون شی

اصلا تو این سن سقط نداره

برای بدن خودت هم خطرناکه

مگر به دنیا بیاد

چرا زودتر تصمیم نگرفتی ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نمیدونم چمه حالم بدهبا کوچکترین حرکتی و حرفی بهم میریزم😭

این برای هورمون هاس

منم قضاوتت نمیکنم

ولی اگه نمیخواستی باید تا ۱۶ هفته تصمیم میگرفتی

دسترسی به مشاوره نداری ؟

حالم اصلا خوب نیستپشیمونمتا امیدمالان داره تموم میخوره بچم من دارم فکر میکنم چرا باید بدنیا بیارمش😭

مسخره کردی خودت و ما رو؟!

اون بچه ی کامله... نه جنین!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

چیزی تابه دنیااومدنش نمونده چرامیخوایی بکشیش فرداروزی دنیا بیاد بزرگ بشه برات عزیز بشه ازاین فکرت خجالت میکشی

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

وای نهههه زندگی پس از زندگی یه زنی میخواست بچشو سقط کنه ولی بقیه منصرفش کردن یک روز بعد زایمان زنه مرد میگفت هرچی میخواستم به بچم دست بزنم نمیزاشتن 😭😭انقد التماس کرد،تا بهش گفتن به خاطر بچت زنده میمونی تا روزی که بچت زندست تو هم زنده ای این عمر دوباره رو مدیون دخترتی نکن اینکارو