2789
عنوان

نظرتون چیه

52 بازدید | 9 پست

سلام دو سه ساله ازدواج کردم شوهرم نه تولدم رو تبریک میکه نه کادو روز زن میگیره پارسال تولدم هم خیلی گریه کردم و دعوا انداختم ولی باز امسال تبریک نگفت ، بعد دوروز گفت یادم رفته بودبرم یه کیک بگیرم برات بلکه دیگه راحت شم ، منم گفتم نمیخوام مهم نیس . خیلی ناراحتم، دلم شکسته ازش ، چه طوری رفتار کنم باهاش و چی کار کنم ؟ بعضی وقتا یه رفتارهایی میکنه حس میکنم مهم نیستم براش

توبحث ها هیچ وقت طرف منو نمیگیره و میزاره هر چی دلشون خواست بگن بهم ولی بعدش تو خونه میاد میگه حق با تو بود

خیلی از کارهای خونه هم که وظیفه مرد هس میندازه گردن من

و کلی رفتارهای این شکلی

به نظرتون چی کارکنم و چه رفتاری داشته باشم ؟؟ دیگه کم کم دارم سرد میشم از زندگیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید بگم جدا شو ولی خب اگر میخوای زندگی کنی کارای زیادی میشه کرد مثلا میگی کارایی که وظیفه مرد هست میندازه گردن من خب شما اونکارا رو انجام نده نگو نمیخوام بگو نمیتونم در توانم نیست انرژی زنانه داشته باش یه در بطری هم خودت وا نکن اگر اونم انجام نمیده رها کن کلا دستش نزن این یکیشه. کیک و کادو تو یکی دوبار برای اون بگیر عملی بهش نشون بده چقدر برات مهمه مناسبتها اگر با این روش هم متوجه نشد اون موقع یه تصمیم جدی برای زندگیت بگیر

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

سال اول براش تولد گرفتم ، کادو ولنتاین گرفتم و... ولی فایده نداشت اصلا خوانواده اش هم بهش نمیگن ، بع ...

بعضیا کلا مناسبتی نیستن ولی باید برای خوشحالی تو عادتشو تغییر بده دیگه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

باید بگم جدا شو ولی خب اگر میخوای زندگی کنی کارای زیادی میشه کرد مثلا میگی کارایی که وظیفه مرد هست م ...

سال اول براش تولد گرفتم ، کادو ولنتاین گرفتم و... ولی فایده نداشت

اصلا خوانواده اش هم بهش نمیگن ، بعضی وقتا فکر میکنم تقصیر اوناس

بعضی وقتا هم رفتار های خوبی داره یا تشکر میکنه یا اشتباه کنه معذرت خواهی میکنه برای همون نمیدونم واقعا دلیل کاراش چیه واقعا مهم نیس براش یا تنبلی میکنه

چند بار هم به مامانش گفتم ولی طوری رفتار کرد انگار پسرش کار خوبی میکنه

اگر همیشه مناسبت هارو براش جشن گرفتید این ی روش اعتراضه که منم بلدم اهمیت ندم !

امسال تولدش همون کار رو کردم ، مامانش برد براش کادو گرفت منم انگار نه انگار ولی چون خودش میدونه برا تولدم کاری نکرده اصلا هم براش مهم نبود من هیچ کار نکردم