2777
2789
عنوان

قلبمو شکوند💔

86 بازدید | 17 پست

من ۵ سال با یه آدمی تو رابطه بودم همه عمر و نوجوونیم گذشتم پاش نمیگم خیلی خوشگلم ولی چندتایی خواستگار و پیشنهاد های خوب رد کردم براش کلی صبوری کردم آخرش بدون هیچ دلیل توضیحی من گذاشت کنار دو ماه بعد با یه آدمی رفت تو رابطه و الان دارن نامزد میکنن نمیدونم احساس میکنم خیلی زشتم یا خیلی بدم که یکی دیگه رو بهم ترجیح داد توروخدا کمکم کنید اگه تجربه مشابه ای دارید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر زیبا وقتی تو یک رابطه ای میری و قصدت فقط،دوستی نیست و ازدواجه...نباید بزاری ۵ سال طول بکشه...رابطه ۶ ماه شد باید وارد مرحله جدی بشه...

شما زشت نیستی عزیزم ولی طرف مقابل شما انسان نبود و مسئولیت پذیر نبود..مسئولیت عشق و احساس یک دختر رو بعد این همه سال نتونه گردن بگیره پس کارهای عجیب ترم ازش سر میزنه...

فدای سرت...خودتو درگیر هیچ کسی نکنی الان ...به خودت فرصت بده...زندگیت رو بساز...آینده...هدفات ...به وقتش یکی که احساست رو درک کنه تو مسیر زندگیت قرار میگیره

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

دختر زیبا وقتی تو یک رابطه ای میری و قصدت فقط،دوستی نیست و ازدواجه...نباید بزاری ۵ سال طول بکشه...را ...

مرسی عزیزم از حرفاتون 🙏❤️سنمون خیلی کم بود من الان تازه ۲۲ سالمه 🙂

الهي عزيزمفقط بايد صبر كني و با تلخيا و نامردي هاي روزگار بجنگياونم بسپر به دست زمانمنكه به كارما اع ...

ممنونم ازتون🙂❤️🩹 نمیدونم هر جوری فکر میکنم نمیتونم ببخشمش دلم میخواد یجایی یجوری خدا جوابشو بده من پدرم خیلی سال پیش از دست دادم جوری این مرد تو زندگیم قبول شدم و محبتش جای خالی پدرم پر میکرد باورم نمیشه این بلا رو سر آورد💔

عزیزم🥺💕

تا وقتی رابطه برای ازدواج نباشه ، تعهدی توش نیست .

عیب ما دخترا اینه که منتظریم یک پسر تایید کنه که خوشگلم یا نه و معیار خوشگلی رو تعداد خاستگار میبینیم ، از این به بعد برو جلو آینه و از صورتت و ویژگی های مثبت تعریف کن ، با عبادت و صحبت با خدا هم خیلی اعتماد به نفس میگیری ، در ضمن به پسر جماعت زیاد توجه نکن که خدای اعتماد به نفسن معمولا یعنی تو خوشگل باشی ولی خودش رو در حد یکی خوشگل تر میبینه درصورتی که معذرت میخوام ولی خودش هیچی نیست

منم برات دعا میکنه خدا بهت آرامش بده عزیزم ❤️

بسپارش به خدا

مگه میشه ادم دل کسیو بشکنه و فریبش بده و خوشبخت بشه؟!

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

عزیزم🥺💕تا وقتی رابطه برای ازدواج نباشه ، تعهدی توش نیست . عیب ما دخترا اینه که منتظریم یک پسر تایی ...

لطف میکنید واقعا حرفاتون خوشحالم کرد مرسییی ازتون😭🙂🩷🩷🩷

ممنونم ازتون🙂❤️🩹 نمیدونم هر جوری فکر میکنم نمیتونم ببخشمش دلم میخواد یجایی یجوری خدا جوابشو بده من ...

اصلا نبخش

مطمئن باش تقاص پس ميده

بدم ميده

نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡