2777
2789
عنوان

میشه بیاین

228 بازدید | 16 پست

دوستای گلم سلام، دل تو دلم نیس امروز روز 28 پریودمه از صبح رفتم بی بی چک خریدم ولی همش از جوابش میترسم هنوز نزدم، میشه هر کی خوند تاپیکمو نفری یه صلوات برام بفرستین ک منم امشب دلم شاد شه و بی بیم مثبت شه🙏🙏🙏😢😢😢

منم همیشه برای همه منتظرا دعا میکنم خدا دله هممونو ب حق این ماه عزیز شاد کنه🙏🌼

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
فرستادم و لی فک کنم زوده عزیز یه کم دیگه صبر کن

ممنونم خانمی دل تو دلم نیس این ماه امپول داشتم الان 14 روزه میگذره شنیدم بعد از 14 روز نشون میده باورت نمیشه هر روز انتظار چقد سخته

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
عزیزم برات فرستادم ایشالا ب حق این ماه عزیز باردار باشی توام ی صلوات منو مهمون کن

فدای تو بشم ممنون، حتماااا🙏🙏🙏

چقدر خوشحال شدم از این خبر.....

فک کنم اشتباه گرفتی منو ولی کاش دعات برام جواب بده🙏😢

به امید خدا که دلشاد میشی اگه خوشحال شدی برای همه خانومای منظر دعا کن

حتمااا عزیزم ممنونم از دلگرمیت