2821
2789
عنوان

حلیم

841 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها

طاعات و عباداتتون قبول

کسی تاحالا حلیم درست کرده که محشر بشه؟

میشه طرز تهیه و فوت و فن کارشو بگه؟

التماس دعا❤

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

محشر رو نمیدونم رسپی خودم اینه که طعمشو خیلی دوست داریم 

گندم رو با شیر گاو و یکمی اب و کره و کمی روغن  خوب میپزم توی زودپز چون توی قابلمه مرتب سر میره و ته میگیره ماهیچه خوب  پخته شده بهش اصافه میکنم و بعد با بلندر نرمش میکنم و نهایتا روش پودر دارچین میپاشم پراز رشته های گوشت و طعم خامه ای شیر و عطر دارچین میشه 

بیرونیا مثل عذای بچه یک دست و بیمزه ست از نظر من

حال متکلم از کلامش پیداست

سلا عزیزم.بلغور گندم رو با کمی گوشت گوسفندی بریز تو قابله بانمک و یکممممم روغن بزار بپزه گوشتت ابش ک بخور رفت و دیگه زیاد ابش نبود البته از اولم خیییلی اب نریز.باگوشکوب برقی بزنش یا همون گوشکوب سادهلهش کن انقد ک کش بیاد باکفگیز چوبی هم همش بزن .گوشتشم ریش ریش کن

پیش ب سوی لاغری واندام زیبااااااااا😍😍من رژیم رو شروع کردممم..خواست توانستن است💪💪💪💪😇😇😇

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

محشر رو نمیدونم رسپی خودم اینه که طعمشو خیلی دوست داریم  گندم رو با شیر گاو و یکمی اب و کره و ...

ببخشید اگ گندم یا بلغورشو بریزم تو زود پز ..منفجر نمیشه آخه منو ترسوندن میگن چون کف میکنه و سر میره زود پز امکان داره منفجر بشه و منم از ترس تا حالا نپختم تو زود پز

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
ببخشید اگ گندم یا بلغورشو بریزم تو زود پز ..منفجر نمیشه آخه منو ترسوندن میگن چون کف میکنه و سر میره ...

باید خیلی کمتر از حجم زودپربریزی 

مال من که تا حالا نترکیده شما ببین زودپزت امن هست یا نه 

حال متکلم از کلامش پیداست
2824
2823
2791
2779
2792