2789
عنوان

عشق یکطرفه

87 بازدید | 24 پست

یه پسری خودش منو بیرون دیده بود دنبالم اومد تاخونمون به زور پیشنهاداشنایی داد سه چارباربیرون دعوتم کرد نرفتم عصبانی شد رفتم ببینمش شروع کرد به خندیدن ومسخره کردن که تو کی هستی اینقدر خودتو میگیری اورانیوم غنی نمیکنی منم شوکه شده بودم هیچی نگفتم گفتم نمیخوام مسخره بشم اونم بحثو عوض کرد رفتم خونه پیام داد خوشحال شدم دیدمت و چه قدباوقاربودی کی یخات باز میشه منمگفتم بازنمیشه ازفرداش غیب شد به دوستم گفته بود خوشتیپ نبودم وقیافم اونقدراهم بدنبوده من حالم خیلی بدشد میخواستم یه بار دیگه ببینمش وبزنم تو دهنش بعد چن ماه بهش پیام دادم همش تحقیرم میکرد ومیگفت دوسم نداره منم دیگه پیام ندادم تااینکه بعد چن ماه خودش پیام داد پروفایلمو دید گفت چه قد لاغرشدی میشه ملکه من بشی گفتم نه بعد یکم چت کردیم هی همش چرت وپرت و حرفای مسخره میگفت تااینکه دعوامون شد دوباره هرجی ازدهنش دراومدبهم گفت و گفت ازم خوشش نمیاد منم بلاکش کردم حالم خیلی بده احساس کم بودن میکنم نمیدونم اما بی دلیل دوسش دارم ولی نمیتونمم تحملش کنم اعتمادبه نفسمم صفر شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری تونستی بهد اون همه توهین بازم جوابشو بدی و الانم هنوز دوسش داشته باشی

به خدانمیدونم من ادمی بودم کسی کوچیکترین چیز بهم میگفت میخوردمش نمیدونم چرااین جوری شدم

برین بهش بلاکش کن جلبک رو چیه این معلوم الحال عقده ای تو لیاقتت بیشتره سیسی

میدونم به خدا اما نمیدونم چمه دلم میخواد یه باردیگه ببینمش بزنم تودهنش همم خیلی دوسش دارم نمیدونم چرا ..شاید اگه خوشگل تربودم درست رفتار میکرد

بلاکش کن بره گمشه بابا

این هدفشه هی اینطوری میاد میخاد مغزتو درگیر کنه اعتماد به نفستو بیاره پایین در دسترسش باشی

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂

بلاکش کن بره گمشه بابااین هدفشه هی اینطوری میاد میخاد مغزتو درگیر کنه اعتماد به نفستو بیاره پایین در ...

هیچی اعتمادبه نفس ندارم همش میخوام تأییدشو بگیرم شاید اگه خوشگل بودم درست رفتار میکرد

میدونم به خدا اما نمیدونم چمه دلم میخواد یه باردیگه ببینمش بزنم تودهنش همم خیلی دوسش دارم نمیدونم چر ...

میفهمم

ولی دفعه دیگه اومد برین بهش جوری که از موجودیتش پشیمون شه

خاکبرسر چه طرز رفتاره:/

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀

به خدانمیدونم من ادمی بودم کسی کوچیکترین چیز بهم میگفت میخوردمش نمیدونم چرااین جوری شدم

تروخدا دیگه بیشتر از این خودتو کوچیک نکن بلاکش کن بره دیگه هم هیچ وقت حوابشو نده تا بیشتر از این اعتماد به نفست خورد نشده

میفهمم ولی دفعه دیگه اومد برین بهش جوری که از موجودیتش پشیمون شه خاکبرسر چه طرز رفتاره:/

بلاکش کردم اول تحملش میکردم تا قرار بزاره ببینمش بزنم تو دهنش ولی مثی که خودشم فهمیده بود ترسیده بود ولی نمیدونم چرا دوسش دارم اونم خیلی

هیچی اعتمادبه نفس ندارم همش میخوام تأییدشو بگیرم شاید اگه خوشگل بودم درست رفتار میکرد

باور کن تو همینطوری که هستی زیبایی❤

فقط چون بار اول موافقت نکردی با قرار گذاشتن باهاش،واسه همین داره اعتماد به نفست رو تخریب میکنه که فکر کنی اون از تو بهتره و بعد راحت تر بیوفتی تو دامش...

اصلا محلش نزار.. اصلا

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂

بلاکش کردم اول تحملش میکردم تا قرار بزاره ببینمش بزنم تو دهنش ولی مثی که خودشم فهمیده بود ترسیده بود ...

منم موندم چرا دوسش داری

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀