2777
2789
عنوان

پسر خجالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 44 پست

سلام

چرا امکانش هستش، پسرهای خجالتی ممکنه از کسی خوششون بیاد اما بترسن که مبادا لو برن دقیقا برعکسش عمل کنند و بعدش حتی بخاطر خجالتی بودنش بیخیال بشن

در مسیر پیشرفت، با قلبی سرشار از انرژی و لبخندی بر لب.

سلام چرا امکانش هستش، پسرهای خجالتی ممکنه از کسی خوششون بیاد اما بترسن که مبادا لو برن دقیقا برعکسش ...

ولی وقتی بچه بود اینجوری نبود اصلا از وقتی به بلوغ رسید به شدت خجالتی .....و از بین همه بیشتر با من اینجوریه

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی وقتی بچه بود اینجوری نبود اصلا از وقتی به بلوغ رسید به شدت خجالتی .....و از بین همه بیشتر با من ...

طبیعی هستش بخاطر بلوغ و شکل گرفتن شخصیتش هستش

طبیعی هستش بخاطر بلوغ و شکل گرفتن شخصیتش هستش

اصلا یک چیز میگم یک چیز میشنوین کلا رفتارش خیلی عجیب حالا آدم بی تفاوت باشه یک سلام خشک و خالی میده ...... این فرد اصلا نگاه نمیکنه حتی یذره نمیذاره چشماش منو ببینه ...

مثلا اومده بود یجا من همین با خوشحالی رفتم بهش سلام بدم سرشو آورد یذره پایین چشماشم پایین و یجور خجالتی بودنش معلوم بود بعد منم سلام ندادم ...

یا موقع خداحافظی با همه خداحاظی میکنه جز من و جایی من حضور دارم سریع میره یا جایی من هستم همش با گوشی ور میره و من بین دونفر باشم با اونا سلام میکنه جز من منو انگار اصلا ندیده

اصلا یک چیز میگم یک چیز میشنوین کلا رفتارش خیلی عجیب حالا آدم بی تفاوت باشه یک سلام خشک و خالی میده ...

اصلا همینه

بنده خدا خیلی خجالتیه،پسر های خجالتی از کسی که خوششون میاد نمی تونند نگاهش کنند چون ممکنه لو بدن همه چیز، یه زمانی خودم حدود سن دبیرستانی تا 23 سالگی اینجوری خجالتی بودم

اصلا همینه بنده خدا خیلی خجالتیه،پسر های خجالتی از کسی که خوششون میاد نمی تونند نگاهش کنند چون ممکنه ...

یهو که اینجوری شد خیلی ناراحت شدم و برام عجیب آخه منم کاری نکرده بودم ...

به نظر شما ایشون در ۱۵ ۱۶سالگی خیلی بهم ابراز کردن ولی غیر مستقیم من احساس میکنم شاید ندونه من دوستش دارم ... و بخاطر همون خجالت میکشه هر بارم که بهم عشقشو نشون داد تو جمع بود منم خجالت میکشیدم نمیتونستم جوابشو بدم حتی از چشمک گرفته تا اهنگ عاشقونه میذاشت ولی من فقط نگاش میکردم و لبخند ریز میزدم هیچی نمیگفتم

یهو که اینجوری شد خیلی ناراحت شدم و برام عجیب آخه منم کاری نکرده بودم ...به نظر شما ایشون در ۱۵ ۱۶سا ...

بنده خدا خجالتیه ،اگه می تونید یه ارتباطی بگیرید باهاش، البته اگر از شخصیتش مطمئن هستید

بنده خدا خجالتیه ،اگه می تونید یه ارتباطی بگیرید باهاش، البته اگر از شخصیتش مطمئن هستید

خودمم نمیدونم چیکار کنم ...

خودمم نمیدونم چیکار کنم ...

کسی دارید واسط بشه ازش درباره شما بپرسه؟اگه آره اینکار رو انجام بدین، ولی اگر بچه خوبیه و ظرفیتش بالاست خودتون ارتباط بگیرید

کسی دارید واسط بشه ازش درباره شما بپرسه؟اگه آره اینکار رو انجام بدین، ولی اگر بچه خوبیه و ظرفیتش با ...

حدودا پسر خوبیه چون فامیلیم کلا پسر لوتی اینا نیسته

واسطه هم کسی نیست فکر کنم منم غیر مستقیم باید بهش بگم

حدودا پسر خوبیه چون فامیلیم کلا پسر لوتی اینا نیسته واسطه هم کسی نیست فکر کنم منم غیر مستقیم باید ب ...

پس خوبه، می تونید بگید، غیرمستقیم 👈بعضی پسرها چون رابطه نداشتن با دخترا این سیگنال ها رو متوجه نمیشن و طبیعیه، اینم خدمتتون بگم، امتحان کنید اگر متوجه شد که هیچی نشد باید مستقیم بگید

پس خوبه، می تونید بگید، غیرمستقیم 👈بعضی پسرها چون رابطه نداشتن با دخترا این سیگنال ها رو متوجه نمیش ...

مثلا غیر مستقیم چطوری نشون بدم اینو بگم خانوادش خیلی کنترلش میکنن ...

مثلا غیر مستقیم چطوری نشون بدم اینو بگم خانوادش خیلی کنترلش میکنن ...

چه مهارتی دارن و چه رشته ای خوندن، شما هم به اونا علاقه نشون بدین و ازشون کمک بخواین ببینید چیکار می کنند براتون

چه مهارتی دارن و چه رشته ای خوندن، شما هم به اونا علاقه نشون بدین و ازشون کمک بخواین ببینید چیکار می ...

معلم هست

کلا منم خجالت میکشم باهاش حرف بزنم

فقط دوست دارم بفهمه از اون موقع ها دوسش داشتم فکر نکنه دوسش ندارم .....

معلم هستکلا منم خجالت میکشم باهاش حرف بزنمفقط دوست دارم بفهمه از اون موقع ها دوسش داشتم فکر نکنه دوس ...

ای بابا جفتتون مثل هم هستید، معلم چی هستند می تونید ازشون کمک بگیرید تو تخصصشون؟