2777
2789
عنوان

طلاق

78 بازدید | 10 پست

اقا چرا تو سایت تا یکی میاد میگه شوهرم سرم داد زد همممه میان میگن فقط طلاق حتی سر کوچیکترین چیزا، چتونه واقعا میدونین چقدر زندگیا سر همین حرفاتون خراب شده یکم به خودتون بیاید.. یا مثلا دختره با یه پسر عاللییی پولدار تحصیل کرده تو رابطست مثلا میگه دوستپسرم بهم گفته شال بپوش، همهههه میگن کات کن باهاش😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک عده دختر 15.16ساله پشت اکانتا نشستن

یا حسودددد، بخدا جدی میگم پست یه بنده خدایی بود میگفت دوستپسرم پزشکه عاشقمه همه کار کرده بحثمون شد سرم داد کشید، هرکسی از راه میرسید میگفت نه ببین برین تو زندگی بد تر میشه پس کات کن😐

الکی سر چیزای الکی که بعدش پشیمون میشه ولی اونقدر بد میزنه که ناراحتی قلبی گرفتم از ترس

وای عزیزم.. مشاور نمیتونین برین؟ بخدا ناراحت شدم واست سعی کن کارایی ک عصبانیش میکنه نکنی، و یکم صحبت کنین کمکش کن خشمشو بزاره کنار

وای عزیزم.. مشاور نمیتونین برین؟ بخدا ناراحت شدم واست سعی کن کارایی ک عصبانیش میکنه نکنی، و یکم صحب ...

اقدام به جدایی هستم ولی چن بار رفته مشاوره میگه برگرد تکرار نمیکنم نمیدونم چیکار کنم....یعنی واقعا با مشاوره رفتن میتونه ترکش کنه؟

اقدام به جدایی هستم ولی چن بار رفته مشاوره میگه برگرد تکرار نمیکنم نمیدونم چیکار کنم....یعنی واقعا ب ...

من ایشونو نمیشناسم بنظر خودت ادمی هست ک بتونه درست کنه رفتارشو؟ و اینکه بار چندم بود کتک میزد؟