2777
2789
عنوان

برگشت معشوق

383 بازدید | 81 پست

سلام بچه ها خسته نباشین،بچه ها کسی تجربه اینو داره که با دعا و طلسم برگشته باشه،من خیانت دیدم و خیلی بهم ظلم کرده و دلمو شکونده دلم میخواد برگرده پشیمون بشه و اصرار کنه تا دلم خنک بشه

عزیزم رها کن

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احساساتی که داری کاملا طبیعیه

آگاه باش که قلبت و ذهنت دارن تلاش می کنن دردتو آروم کنند ولی متاسفانه دارن فریبت میدن که اگه برگرده و عذرخواهی کنه دلت خنک میشه

نگران نباش، کم کم قلبت آروم میشه، هرچند الان اصلا نمی تونی باور کنی، یه زمانی این آدم اونقدر برات بی ارزش میشه که خودتم متعجب میشی

پس با روح و روان خودت همدردی کن ولی فریب نخور، دنبال اونیکه رفته نباش، فقط صبوری کن

خداروشکر وگرنه الحمدالله

چطور نشون بدم حالم خوبه؟

ببین ورزش کن یه هنر یاد بگیر دنس برو ،برا خودت وقت بذار حال خودت رو خوب کن کافه برو بخند یه مدت نه استوری بذار نه عکس پروفایل نه چکش کن کم کم متوجه میشه ک نیستی بعد از یه مدت چند تا عکس پروفایل مثلا تو کافه خندون بذار خیالت راحت از رو فضولی ک چطور تونستی فراموشش کنی میاد سراغت

احساساتی که داری کاملا طبیعیهآگاه باش که قلبت و ذهنت دارن تلاش می کنن دردتو آروم کنند ولی متاسفانه د ...

دقیقا درست میگی ولی دقیقا همینی که میگی،گاهی دلتنگ میشم با این که این همه ظلم بلاتکلیفی گذاشتن خیانت دل شکستن گاهی تنفر ولی واقعا دلم میخواد که برگرده بفهمه پشیمون بشه نمیدونم چرا چون در مقابل اون همه نامردی که میکرد من محبت میکردم و نمیدونستم