merryrose مدیر استارتر عضویت: 1405/03/21 تعداد پست: 39 عنوان اضطراب 28 بازدید | 17 پست کیا اضطراب شدید دارن یا داشتن و برای درمانش چکار کردید ؟ امروز | 21:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 43819 دارو شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
merryrose مدیر استارتر عضویت: 1405/03/21 تعداد پست: 39 من.نمازشب میشه بیشتر توضیح بدی چه علایمی داشتی و چه مدت طول کشید خوب بشی
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8106 الان اضطراب رفتاریم به وضوح کم شده و از بین رفته نادیده گرفتم و سعی کردم با پرو بازی درستش کنمولی برام علائم جسمی به همراه داره! Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁
merryrose مدیر استارتر عضویت: 1405/03/21 تعداد پست: 39 الان اضطراب رفتاریم به وضوح کم شده و از بین رفته نادیده گرفتم و سعی کردم با پرو بازی درستش کنمولی بر ... اضطراب رفتاری چطوریه ؟علایم جسمیت چیه ؟
merryrose مدیر استارتر عضویت: 1405/03/21 تعداد پست: 39 با خوردن قرص فهمیدم این هورمون ها هستن که ما رو کنترل میکنن چه مدت طول کشید داروها اثر بزارن ؟
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8106 اضطراب رفتاری چطوریه ؟علایم جسمیت چیه ؟ منظورم همون اضطرابی که داری و حسش میکنی بود من توی رفتارمم مشخص بود الان خیلی داغونم کل هورمون های بدنم بهم ریخته صورتم خیلی بد شده نسبت به قبل که عالی ترین بود و موهام شکننده شده و همیشه درد بدنی دارم Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁
golsa8 عضویت: 1393/03/12 تعداد پست: 5282 چه مدت طول کشید داروها اثر بزارن ؟ خیلی زود تاثیرش رو گذاشت مراسمی داشتیم که میدونستم از شدت اضطراب قراره همش تو بغض باشم و لذت نبرم از دکتر اسنپ نسخه گرفتم و یک هفته داروهامو استفاده کردمو در مراسم بهترین حال رو داشتم زندگی بدون اضطراب یه دنیای جدیده
merryrose مدیر استارتر عضویت: 1405/03/21 تعداد پست: 39 منظورم همون اضطرابی که داری و حسش میکنی بود من توی رفتارمم مشخص بود الان خیلی داغونم کل هورمون های ب ... چقد شبیه منی .استرس روی خوابت هم اثر گذاشت ؟تپش قلب لرزش و لرز بدن داری ؟
merryrose مدیر استارتر عضویت: 1405/03/21 تعداد پست: 39 خیلی زود تاثیرش رو گذاشت مراسمی داشتیم که میدونستم از شدت اضطراب قراره همش تو بغض باشم و لذت نبرم از ... خداروشکر که خوبی انشاالله همیشه خوب باشی 🥰
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8106 چقد شبیه منی .استرس روی خوابت هم اثر گذاشت ؟تپش قلب لرزش و لرز بدن داری ؟ اره قبلا که توی رفتارم مشخص بود خواب برام امن بود ولی الان یه حالت بیداری میخوابم انگار ذهنم بیداره و داره برای خودش فکر میکنهتپش قلب و لرز و تعریق هم دارم توی شرایطییجورایی انگار اضطرابه الان درونم هست ولی قبلا جلوش رو میگرفتم با کاری نکردن!الان که سعی میکنم جلوش وایسم فقط پنهانتر شده وگرنه هست از علائمش میگم Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁
mahakiiii عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 4993 میشه بیشتر توضیح بدی چه علایمی داشتی و چه مدت طول کشید خوب بشی من ۵سال بیماری روحی شدید داشتم تامیکامو ببینی هستن.یک سال با نمازشب خودمو مداوا کردم.