2789
عنوان

کمکم کنین

1 بازدید | 2 پست

من حدود یه سال و نیمه که با دوست پسرم تو رابطم بعد وسطاش رفت یه شرکت واسه کار و دوماه بعدش اومد بیرون

دیروز که بیرون بودیم گوشیشو داد دستم یهو دیدم یه دختری بش تو تلگرام پیام داد ویس فرستاده بود و به اسم سیوش کرده بود

اول به رو خودم نیوردم بعدش ازش پرسیدم این کیه گفت تو شرکت بودو اصن دوستمو دوست داره بعد گفتم ویسشو بذار داشت تو ویس شوخی میکرد میخندید رفت بالاتر دیدم واسش قلب فرستاده دید ناراحت شدم هرکاری کرد که نشم و تهشم وقتی بش گفت دختره منو میدونست گفت عه مگه دوست دخترت منو نمیدونه گفت هر وقتم تو بگی بلاکش میکنم ولی من از این میسوزم که ۶ ماه با این بود و من نفهمیده بودم اون هنوز عادی باهم حرف میزدن به من هیچیی نگفته بود اون .اصن باورممم نمیشهه ما هرروز حرف میزدیم ولی چیزیراجب اون بم نمیگفت

چیکار کنمم

من نفهمیده بودم یعتی هنوزم باش چت میکرد تو ماشین هی میخاست راضیم کنه بغض نکنمم امروزمم کلیی تلاش کرد ببخشمششش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.