2821
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

237 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها ،نمیدونم چقد حرفامو قبول دارین یا اصلا ردش میکنین بنظر من تو کشور ما همه چیزو بسته توضییح میدن و مردمو تو هاله ای از نگرانی میذارنو میرن خب وقتی رسانه زحمت میکشه و مبحث جدیدی که قبلا بحث نشده تو تلوزیونو باز میکنه چراا کامل و جامع راجعش برنامه نمیذاره یچیز سربسته میگه و ترسو میذاره تو جونمون مثلا خود من از انروز مدام در حال وارسی اندام تناسلیمم تا ببینم مشکلی دارم یا نه که برامدگیاییم داشتم که اکثرشون اسمش مروارید زنانس میدونستبن؟ و دو سه تاام چیز دیگه که نه مثل جوشن نه زیگیل که کنار همم نیستن (انگار از جنس و بافت همون قسمتن که یکم بیشتر از بقبه مروارید ها بزرگترن) ،منی که در حال حاضر دسترسی به دکتر ندارم و نمیتونم جوابمو از سایتای مختلف بگیرم  ،باید با این ترس روزمو شب کنم تا بتونم خودمو ب دکتر برسونم؟ در ضمن من تو یه طرح دانشحویی شرکت کردم و بچه های مدارس منطقه محرومو برای اموزش اوردیم جایی که نه دکتر زنان هست نه به شهر دسترسی دارم ،،،، 

ولی خب بد نبود که خوب توضیح داد.دیگه باید بری پیش پزشک چک کنه دیگه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من خودم رفتم پیش یه متخصص پوست از راه دور یه نگاه سر سری کرد گفت زیگیل داری بخواب برات فریز کنم اونم یه قیمت خیلی بالا هم میگفت یعنی مردم و زنده شدم همون موقع بلند شدم رفتم پیش یه متخصص پوست دیگه که یه آقا بود با یه وسیله شبیه به یه ذره بین خیلی بزرگ که مخصوص معاینه زیگیله نور انداخت و با دقت معاینه کرد زد زیر خنده گفت کدوم بی سوادی گفته اینا زیگیلا اینا دونه هایه طبیعی خود واژنه گفتم مطمئنی گفت خانوم من هفته ای 60 تا مریض که زیگیل داره ویزیت میکنم حرف منو قبول میکنی یا حرف کسی که حتی نورم ننداخته رو واژنت حتی رحمم نگاه کرد گفت 100درصد نداری برو استرسم نداشته باش

2790
2823
2791
2779
2792