2777
2789
عنوان

مامان نی نی ها

72 بازدید | 12 پست

پسرم 11ماهشه نه سینه خیز میره نه چهار دست پا،ابته خودم دیر بهش،اجازه این کاررو دادم چون بخاطر رفلاکس در اون حالتها بالا میاورد و عق میزد،به راه رفتن علاقه داره  تموم ذوز باهاش راه برم خسته نمیشه،بنظرتون چکار کنم سینه خیز و چهاردست و پا بره ،چون میگن اینا عضلات بچه محکم میکنه برای راه رفتن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی اونم چهاردست پا و.سینه خیز نرفت؟اطرافیا دیوونم کردم میگن ببر دکتر امپول دی س بزنه 

اره نرفت . نه بابا نزنیا . تو نزاشتی اونجور ی رو شکم واسه رفلاکسش. یاد نگرفته.چیزیش نیس  

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘

ایستاده تکیش بده به دیوار خودت نگهش دار بعد یه کوچولو ازش فاصله بگیر تشویقش کن راه بره بیاد طرفت, پسر منم همینجوری راه افتاد اینجوری باهاش بازی میکردم خیلی ذوق میکرد 😃😃😃

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )
ویتامین دی سه برا چی هست؟ من نینیم میده بیرون تاا الان که 5 ماهشه شاید اندازه سی میلی خورده باشه.نخو ...

برای رشد و.تکامل استخوانهاس فکر کنم،زیادیش خوب نیست رسوب میشه توی بعضی از عضوها