2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوبه که برات بدون عارضه خاصی بوده. حدوداً تو چه مدت و چند کیلو کاهش وزن داشتی؟ چون تجربه افراد خیلی متفاوته

مادر بودن یعنی خود را در هر لحظه فدای فرزندت کنی، بدون اینکه منتظر چیزی باشی جز لبخندی که دنیا را برایت روشن می‌کند.

من الان حدود یک ماهه استفاده میکنم و کنارش هم پیاده روی میرفتم نزدیک ۳ کیلو کم کردم

آفتاب همیشه بعد از تاریکی می‌تابد؛ پس هیچ‌گاه از شب ناامید نشو، زیرا صبح همیشه با روشنایی خود باز خواهد گشت.

اصلا دنبال امپول لاغری نباش . ضرر داره هورمون های بدنت رو بهم می ریزه کلی مشکلات کلیوی و کبدی ایجاد ...

از کجاتون اینا رودر میارید؟؟

به تعداد راه های رسیدن به خدا کاربری داشتم و تعلیق شده🫤

اصلا دنبال امپول لاغری نباش . ضرر داره هورمون های بدنت رو بهم می ریزه کلی مشکلات کلیوی و کبدی ایجاد ...

👌👌

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلام استارتر

بعضی کاربرها کارشون این جا تبلیغه.

اصلا باور نکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

👌👌

انشالله همه مردم با علم و اگاهی بسراغ داروهای تجویز شده زیبایی و لاغری و .... بروند . خیلی از کمپانی های خارجی صرفا بدنبال سود های تجاری و کارتل های سرمایه داری دارویی و بهداشتی هستند . علاوه بر ان با توجه به تحریم ها خیلی از دارو های موجود در بازار داخلی داروهای فیک هستند که تشخیص این دارو ها از داروهای اصلی خیلی سخت است .موفق و سلامت باشید.