2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه کم زودتر میریم نه دیگه دم اذان ولی خب نه خبلی هم زود البته به جاش هم بستگی داره ها مثلا" خونه مامانم باسه از صبح میرم  خونه آبجی یکی ۲ ساعت قبل اذان،خونه داداش یه ساعت یا نیم ساعت قبلش خونه ی جاری که دیشب بودیم ۱۰ دیقه قبل اذان  

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
نیم ساعت قبل اذان  صاحب خونه شاید تنهادوست داشته باشه کارهاش بکنه اماخونه مادروخواهرم زودترمی ...

آخ گفتی..من دلم میخواد مهمونا وقتی بیان که همه کارام تموم شده باشه خوشم نمیاد کسی بیاد کمک 

خدایا راضیم به رضای تو
یعنی خونه جاریت کشته منو

آره دیگه رفتن دیدم سفره رو انداخته جاری با خواهرشوهر  

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
اگه بگم تا بحال هیچ کار نکردم خونشون هیییییچ کار اینقدرم باهم صمیمی هستیم باور ندارین تو خونه مادرشو ...

والا خواهرشوهرای من خیلی تنبلن وقتی ما اونجاییم همش خودشون رو با بچه هاشون و حرف زدن سرگرم میکنن انگار نه انگار

یعنی سلیقه کسی رو قبول نداری؟

نه به خاطر اون نیست..اصلا استرس میگیرم کسی بیاد تو آشپزخونه ...فکر میکنم لابد یه چیزی رو بد انجام دادم...حتی موقع سفره پهن کردن و غذا کشیدنم دوست دارم تنهایی انجام بدم ولی خب دیگه زورم نمیرسه و میان کمک

خدایا راضیم به رضای تو