2777
2789
عنوان

راننده بی حیا

190 بازدید | 17 پست

دیشب از یه شهر دیگه برگشتیم رفته بودیم دکتر با ینفر از اعضا خانواده.برگشت ماشبن نداریم منتظر ماشین اژانس ایستادیم بعد اژانس نبود چند جا هم زنگ زدم اسنپم نبود یا ماکسیم ماهم شدید خسته کوفته این نفری ک رفته بودم دنبالش برا دکتر پیر هست ماشین شخصی ک می امد دست بلند میکرد زنا رو ک وایسن مارو ببرن.کرایشم بدیم.بعد ی اقا وایساد گفتم نریم نمیشناسیم گفت بیا نتزس.رفتیم برگشت مرده گفت منم زیاد میرم این شهر برا دکتر اگ خاستید برید بگید ببرمتون کرایشو ب من بدید شمارمو یاداشت کنید بعد من زدم خطشو ولی سیو نکردم.قبل پیاده شدن گفت ی تک بزن وقتی خاستم پیاده شم.تو راهم یکسره از ایینه نگاهم میکرد.خیلی هیز بود خیلی برگشت نگاه کنه انگار صورتش تو صورت ادم بودحالم از هر چی مرد بودبهم خورد.ادم انقد هیز بش میخورد زن وبجه داشته باشه.مرده شور برده.هنگام پیاده شدن انگار میخاست دست ب بزنه سریع پیاده شدم.اححححح

خدابرام کافیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا لباسمم تحریک کننده نبود بی ارایشم بودم

ببین برای مرد لاشی فرقی نمیکنه سیندرلا باشی یا خواهر ناتنی ش .فقط فکر پایین تنه س

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو