2789
عنوان

مزاحم تلفنی

100 بازدید | 21 پست

مزاحم تلفنی داشتین یا مزاحم کسی شدین تعریف کنین دلمون وا شه

من خودم مدرسه بودم مزاحم تلفنی میشدم تا ماه ها کلی هم تهدید میشدم

خاطراتمو مینویسم اگر دوست نداری میتونی آروم رد شی من مسئول عقده های شما نیستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تهدید چرا؟

خوب شد یادم انداختی حیف تنهام یکی کنارم باشه جور شیم از این مسخره بازی ها زیاد در میاریم مخصوصا مثلا طرف پیر مرد باشهههه😂😂😂😂😂😂🤦♀️

چه خوب است انسان به خود رسد و هیچ...

دختر دائیم با دختر همسایه روبروئیشون خیلی شیطون بودن

دختردائیم گزارش اوضاع خونه رو به دوستش میداد و دوستش زنگ میزد به زندائیم همونا رو میگفت و بالعکس

سالها نمیدونستن این مزاحمه از کجا اینهمه اطلاعات داره😅

اون زمان که داره ای دی کالر اومده بود .رو گوشی خونه طرف زنگ زد پیش شماره و تمام شمارشو افتاده بود .بعد هی فوت میکرد 🤣🤣گفتم اسکول بدبختتت .شماره ت افتاده و پیش شماره و همه چیو براش خواندم

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

مزاحم داشتم ولی مزاحم کسی نشدم

دوسال پیش یه سیم کارت گرفتم که قبلاً مال یه نفر دیگه بود چند روز بعد یه پسره زنگ زد جواب دادم گفتم خط واگذار شده ازون به بعد دیگه همش زنگ میزد من بلاک میکردم ۱۰ تا شماره داشت خودش دوستاش هم حساب کن نمیدونم چرا انقد پیگیر بود😐😂

بعد اون دیگه شماره های ناشناس جواب نمیدم

خودم مراحم ۱۲۵ بودم

❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️ با شماره های اضطراری شوخی نکن ممکنه یک نفر نیاز به کمکشون داشته باشه هم خط و شلوغ میکنی هم نمیذاری کسی که باید کمک دریافت کنه این اسمش خفن بودن نیست احمق بودنه😡😡😡😡😡

مزاحم داشتم ولی مزاحم کسی نشدم دوسال پیش یه سیم کارت گرفتم که قبلاً مال یه نفر دیگه بود چند روز بعد ...

از بس هولن حرومی ها شعور ندارن شماره پخش نکنن خز و خیل ها

اون زمان که داره ای دی کالر اومده بود .رو گوشی خونه طرف زنگ زد پیش شماره و تمام شمارشو افتاده بود .ب ...

رید به خودش نه؟