2777
2789
عنوان

تفسیر ازمایش

45 بازدید | 10 پست

یک ماه قبل ازمایش قبل بارداری دادم مقدار تری گلیسیرید ۳۹۸ و مقدار alk ۳۳۰ بود اما ast و alt نرمال بود و ویتامین دی ۳۴ بود،دکتر برای چربی قرص داد و سونو شکم دادم نرمال بود بعد یک ماه آزمایش رو تکرار کردم و مقدار تری گلیسیرید ۶۲ و مقدار alk ۳۴۷ هست و ویتامین دی ۳۳،چرا alk بالاس؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ممنون میشم

«بالا بودن ALK (احتمالاً ALP یا آلکالین فسفاتاز) لزوماً به معنی بیماری کبد نیست، مخصوصاً وقتی AST و ALT طبیعی هستند و سونوگرافی هم مشکلی نشان نداده. ALP میتواند از کبد، استخوانها، روده و حتی در برخی شرایط طبیعی بدن بالا باشد. ویتامین D هم در محدوده طبیعی است و کمبود واضحی ندارد.

از آنجا که مقدار ALP از ۳۳۰ به ۳۴۷ رسیده و همچنان بالاست، بهتر است با نظر پزشک آزمایشهای تکمیلی مثل GGT، بیلیروبین و در صورت نیاز بررسیهای مربوط به استخوان انجام شود تا منشأ افزایش مشخص شود. در ضمن کاهش تریگلیسرید از ۳۹۸ به ۶۲ خیلی خوب بوده و نشان میدهد درمان چربی خون مؤثر بوده است.»

البته تفسیر دقیق به سن، جنس، محدوده نرمال آزمایشگاه و اینکه ALP دقیقاً چند واحد بالاتر از حد نرمال است هم بستگی دارد.

اگه نمیدونی از کجا شروع کنی از اینجا شروع کن.

خودمم تعجب کردم هر دو ازمایش رو یه آزمایشگاه انجام دادم

به رنج نرمال هردو آزمایش نگاه کن

رنج نرمال فرق کنه نمیتونی

تغییرات و خوب محاسبه کنی

اگه نمیدونی از کجا شروع کنی از اینجا شروع کن.