2789
عنوان

درد شدید پریود

1 بازدید | 2 پست

سلام سه روزه پریود شدم و خیلی شدید دل درد کمر درد تهوع دارم هر روز نوافن می خورم دمنوش هم خوردم دیگه چکار کنم خیلی حالم بده حتی نمیتونم از رو تخت بلند شم

قبلا آندومتر داشتم ولی چند وقت پریودم راحت بود این دفعه انقد دردش شدید شده . خونریزیمم همیشه زیاده نمیتونم زیاد دمنوش بخورم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

از یه مسکن دیگه استفاده کن، دوش آبگرم بگیر سرپایی، از نظر تغذیه و مکمل و ویتامین ها هم خودتو تقویت کن دفعات بعد خیلی بهتر میشی. هر دم نوشی هم نخور بعضیاشون خونریزی رو بیشتر میکنن.

از یه مسکن دیگه استفاده کن، دوش آبگرم بگیر سرپایی، از نظر تغذیه و مکمل و ویتامین ها هم خودتو تقویت ک ...

اره دمنوش فقط یه بار خوردم چون دیگه این دفعه خیلی دردم زیاد بود وگرنه اصلا نمی تونم بخورم . مفنامیک هم می خورم کلا همیشه برای کاهش خونریزی می خورم.

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.