2789
عنوان

ولاگ مهمونی

48 بازدید | 12 پست

شاید کسی نکته ای ایده ای بده از هم یاد بگیریم من مهمون فقط شام دعوت میکنم ناهار نههه

بعدش روز قبل سالاد و دسر و ژله و مخلفات کامل درست میکنم میزارم یخچال صبح خورشت هام که معمولا دو نوع میزارم هر دو رو میپزم تا ظهر میزارم کنار بعد ظرفهای مهمونی بشقاب و اینا همه رو با قاشق چنگال لیوان پارچ میچینم رو اپن رو میز هم پیش دستی و چاقو شیرینی میوه میزارم برنجم شش عصر ابکش میکنم ته دیگ هم روغن و نون و زعفرون میزارم دم نمیکنم میزارم بمونه وقتی مهمونا اومدن دیگه هیچ کاری برای انجام دادن ندارم و مدام تو اشپزخونه نیستم چون همه چی اماده ست شما چطوز

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

راستش اصلا غذا نمیپزم برا مهمون غذا همیشه از رستوران میگیمفقط خودم شیرنی و میوه رو میچینمچایی دم میک ...

من دوست دارم خودم بپزم اشپزیمم. عالیه و با عشق میپزم و بشدت خوشحال میشم همه از غراهام تعریف میکنن کلا با آشپزی حال میکنم چون خودم همیشه حسرت داشتن یه مامان اشپز و داشتم مامانم هیچوقت اهل غذا درست کردن نبود

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دوست دارم خودم بپزم اشپزیمم. عالیه و با عشق میپزم و بشدت خوشحال میشم همه از غراهام تعریف میکنن کل ...

منم دستپختم عالیه

ولی شوهرم زیاد مردی نیس که بخواد همش غذا بپزم

میگه وقت رو میگیره

وقتت آزاده؟

منم دستپختم عالیه ولی شوهرم زیاد مردی نیس که بخواد همش غذا بپزم میگه وقت رو میگیره وقتت آزاده؟

خونه دارم ولی بچه کوچیک دارم

خدا قوت عزیزم

ممنون گلم

منم از قبل آماده میکنم. ولی زن داداشم وقتی رفتیم بقیه غذاشو درست میکنه. مثلا برنج و سرخ کردنی ها رو

اون هنوز وارد نیست به مهمون داری