2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 وای عاشق خودمونم

میام اینجا هم گاهی شیرازی تایپ می کنم

نی نی سایت برای من : جایی که غم تنهایی رو از یادم می بره، جاییکه حس میکنم کسایی هستن تو دنیا که نگران من باشن.....من و چای و کتابای شعرم شما همه.باید بخونیم و یادبگیریم و یادبدیم ، زن های فهمیده،موجب التیام زخم های ایران خواهند شد.💔🫠

حالا چرا به سیب زمینی بیچاره میگین الو؟مثلا سیب زمینی سرخ شده میشه الو سرخ شده؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

😂😂اونو نه

آلو سرخ شده

نی نی سایت برای من : جایی که غم تنهایی رو از یادم می بره، جاییکه حس میکنم کسایی هستن تو دنیا که نگران من باشن.....من و چای و کتابای شعرم شما همه.باید بخونیم و یادبگیریم و یادبدیم ، زن های فهمیده،موجب التیام زخم های ایران خواهند شد.💔🫠

نه میگیم همون سیب زمینی سرخ شده

خیلیا دیگه از واژه الو استفاده نمیکنن

مگر ازت بپرسن خوراک چی داریم بگیم دو پیازه الو که اونم چون الو مواد اصلیشه(سیب زمینی)

همسر یه تتوارتیستم

اون شیرازی های اصیل و قدیمی اینارو میگندیگه شیرازی ها هم کمتر از اینا استفاده میکنن

ما کلا از کوچکی گفتن دیگه عادت کردیم میگیم گورجه

به گورجه سبز میگیم گورجه باغی 😂

دلم آلو دوپیازه خواست وای

چقدر من شما شیرازی ها و شهرتون و غذاهاتونو همه چیتونو دوس دارم

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀