من 10 ماهه عقدم و تو این چند وقته پدربزرگ همسرم 3بار همسرمو بدون من مهمونی کرده ناهار یا شام و من قشنگ میفهمم زیاد منو دوست ندارن،،تاالان چیزی نگفتم،،امروز هم شوهرم گفتم بیا خونمون ناهار گفت پدربزرگم ناهار دعوت کرده اگه نرم ناراحت میشه،،به نظرتون واکنش نشون بدم و بگم بدون من دیگه نباید مهمونی بری و دیگه متاهلی یا خیلی حساسم من؟ نگم چیزی
شمابروخونه مادرجونت بعدبگومامانجون زنگ زده دعوتمون کرده تنهارفتم دعواکرده گفته متاهلیدچرابانامزدت نیومدی منم گفتم اون دعوت بابابزرگش بوده تنهارفته تعجب کرده چطورتنهارفتی
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.