2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 19 پست
منم حالا میرم خونه مامانجونم بهش میگم منم ناهار اونجام

شمابروخونه مادرجونت بعدبگومامانجون زنگ زده دعوتمون کرده تنهارفتم دعواکرده گفته متاهلیدچرابانامزدت نیومدی منم گفتم اون دعوت بابابزرگش بوده تنهارفته تعجب کرده چطورتنهارفتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فک میکنن نوه پسری شون رو یکی اومد دزدید و برد😂

به قول یکی از فامیل هامون واااای دسته گلم رو بردن. دسته گلم رو بردن .

شما الان دسته گل اونا رو بردی

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
شمابروخونه مادرجونت بعدبگومامانجون زنگ زده دعوتمون کرده تنهارفتم دعواکرده گفته متاهلیدچرابانامزدت نی ...

اره همینجوری میگم،،،اگه نگم اصن متوجه اینجور چیزا نمیشه

فک میکنن نوه پسری شون رو یکی اومد دزدید و برد😂به قول یکی از فامیل هامون واااای دسته گلم رو بردن. دس ...

دلم از اینجا میسوزه اینقدر شوهرم دوسشون داره که نمیگه من دیگه متاهلم و نباید برم و باید بیام پیش تو،،،و من نمیتونم اعتراض کنم چون بی منطق به نظر میرسم