2789
عنوان

مهمونی

1 بازدید | 19 پست

من 10 ماهه عقدم و تو این چند وقته پدربزرگ همسرم 3بار همسرمو بدون من مهمونی کرده ناهار یا شام و من قشنگ میفهمم زیاد منو دوست ندارن،،تاالان چیزی نگفتم،،امروز هم شوهرم گفتم بیا خونمون ناهار گفت پدربزرگم ناهار دعوت کرده اگه نرم ناراحت میشه،،به نظرتون واکنش نشون بدم و بگم بدون من دیگه نباید مهمونی بری و دیگه متاهلی یا خیلی حساسم من؟ نگم چیزی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شوهرت خودش زبون داره بهشون بگه من متاهلم باید زنم هم با خودم بیارم پس لابد اونجا بهش خیلی خوش گذشته خودتم اصلا برات مهم نباشه با خانواده خودت خوش باش

و من جهانی دارم به نام چشمانش p🩷

نامزدم بودید باید باهم دعوتتون می کردن ولی خب شاید رسمشون اینه بعد اینکه رفتید سر خونه زندگیتون دعوت ...

منو هم دعوت میکنن ولی گاهی هم همسرمو تنها میگن

الان نمیدونم واکنش نشون بدم یا نه

شوهرت خودش زبون داره بهشون بگه من متاهلم باید زنم هم با خودم بیارم پس لابد اونجا بهش خیلی خوش گذشته ...

متاسفانه بااینکه زیاد دوسش ندارن ولی شوهرم خانواده اشو خیلی دوست داره و اصلا این فکرارو نمیکنه

منو هم دعوت میکنن ولی گاهی هم همسرمو تنها میگنالان نمیدونم واکنش نشون بدم یا نه

اها اگه دعوت کردن که هیچی لازم نیست همیشه شما بری شاید رابطه شون زیاده هر بار که نباید شمارو ببره

بنظرم هیچی نگو یکم خودتو دلخور نشون بده همین

اها اگه دعوت کردن که هیچی لازم نیست همیشه شما بری شاید رابطه شون زیاده هر بار که نباید شمارو ببرهبنظ ...

منم حالا میرم خونه مامانجونم بهش میگم منم ناهار اونجام