2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استغفرالله اگه مادرت هم بشه مادر شوهرت باز یچیزی میگه دلخور بشی خصلت مادرشوهره🫣ولی خب خدایی مادر شوهر من بدجنس نیست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

چرا هم مادرشوهر خوب زیاده هم عروس بد

آدم خوب تو هر نقشی بره خوبه، آدم بدم چه عروس باشه چه مادرشوهر بده

اما فرهنگ سنتی ایران باعث میشه مادرا نسبت به زندگی پسراشون حس مالکیت بیشتری داشته باشن تا دختراشون و برای همین دخالت و توقعاتشونم از پسرا بیشتره. حالا گاهی مادره بدم نیست اما چون حسش ناینه یه سری مداخلات بیجا میکنه و برای همین چالش با مادرشوهرا بیشتره تا مادرزنا

من مادرشوهرم خانم خوبیه کار به کار عروسهاش نداره من براش خیلی احترام قائلم ... نمیگم مثل مادرمه چون جایگاه مادر چیز دیگه اس اما زن آروم و بی حاشیه ای هست کار به کار کسی نداره.. کلا خانواده خوبین

اما امان از دست جاری و یکی از دامادها

خداوندا مرا آن ده که آن به

مثلا یکی میگفت مادر شوهرم میگه نمیخواد درس بخونی بودن بچه دار نیسی منم گفتم خب مگه تحقیق نکرده بودید

با تحقیقم نمیشه فهمید یسری چیزارو

ولی خب شاید عروسم بده که مادرشوهرم بده و بالعکس نمیشه یطرفه قضاوت کرد، اکثرا میان میگن مادرشوهر بده ولی نمیگن خودشون چه کارایی انجام دادن

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

استغفرالله اگه مادرت هم بشه مادر شوهرت باز یچیزی میگه دلخور بشی خصلت مادرشوهره🫣ولی خب خدایی مادر شو ...

خیلی خوبه. نینی سایت خیلی میبینم میگم مگه تحقیق نکرده بودند

با تحقیقم نمیشه فهمید یسری چیزاروولی خب شاید عروسم بده که مادرشوهرم بده و بالعکس نمیشه یطرفه قضاوت ک ...

من دوستم مادرشوهرش بجوریه ولی خودش از بچگی همش بی زبون روده حاضر جوابی نمیکرده حرف گوش کن بوده

منم میگم برا همینه که تو باد بگیری حاضر جواب هم باشی

خیلی خوبه. نینی سایت خیلی میبینم میگم مگه تحقیق نکرده بودند

قربونت

ببین نمیشه تو تحقیقات یسری چیزا رو فهمید حتما باید با یکی زندگی کنی تا بفهمی یا کلا نشنیده بگیری که ناراحت نشی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
قربونتببین نمیشه تو تحقیقات یسری چیزا رو فهمید حتما باید با یکی زندگی کنی تا بفهمی یا کلا نشنیده بگی ...

نه نشنیده هم خوب نیست آدم خودش ارزش داره خب فوقش نمیره خونه طرف