2777
2789
عنوان

طلا ییا لبتاپ

54 بازدید | 21 پست

وضع مالی مون بد نیست ۱۰۰ میلیون داریم الان من لبتاپ زیاد واجبم نیست ولی چشام اذیت میشه با گوشی فیلما درسی نگاه کنم.. لب تاب هم به قیمت خرید میخرم و سودی روش نمیبره برای اینکه چیز خوبی بخرم باید کل پول و بدم لبتاپ... چیکار کنم؟ لب تاپ هم ندارم ۱۶ سالمه

لپ تاپ نیازه هر خانواده ای هست

الان یه لپ تاپ معمولی هم همین رنج قیمتی هست.

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لپ تاپ نیازه هر خانواده ای هستالان یه لپ تاپ معمولی هم همین رنج قیمتی هست.

اخه لپتاب معمولی که از بیرون بخری گلی سود روش کشیده میشه.. ولی اینب قیمتی میده بهم که خریده باشه خودش

رشته ات چیه؟ اگه تو دانشگاه لازمت میشه خب لپ تاپ بخر اگه نه که با تبلت هم کارت راه میافته حدودا ۴۰ ت ...

ریاضی و فیزیک.. دوست دارم برم رشته کامپیوتر

اخه لپتاب معمولی که از بیرون بخری گلی سود روش کشیده میشه.. ولی اینب قیمتی میده بهم که خریده باشه خود ...

مثل این میمونه شما لباس مناسب پوشیدن نداشته باشی بگی برم طلا بگیرم سود بیاد برام ولی خودم بی لباس بمونم چون سود نداره

صلاح مملکت خسروان دانند

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند