2789
عنوان

اسکولیوز

1 بازدید | 10 پست

بچه ها درجه اسکولیوزم کم تقریبا 11.5 اینا بود تقریبا 6 ماه پیش رفتم گفت بریس ولی استفاده نکردم جدیدا هم کمرم در میکنه شکمم هم درد میکنه می گم نکنه به هم ربط داشته باشند اگه آینده بخوام با رضایت خودم عمل کنم میشه ؟

عملش سخت ولی می ارزه .

دکتر خوب هم معرفی کنید

زاویه ات در حد عمل نیست.

اگر در سن نوجوانی و بلوغ هستی باید بریس استفاده کنی و تا حد زیادی جواب میده که بی نیاز از جراحی بشی.

کمردرد از عوارضش هست و به مرور بخاطر اسکولیوز شکم هم برآمده میشه و احتمالا مشکلات تنفسی هم هست.

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زاویه ات در حد عمل نیست.اگر در سن نوجوانی و بلوغ هستی باید بریس استفاده کنی و تا حد زیادی جواب میده ...

آره پان هم عمل کردیم برای پرانتزی نفسم بند می اومد گفتن آمبولی ریه است

نمی دونم حالا به این ربط داشت یا نه کلا دو سال هست درد شکم دارم در نهایت رفتیم گفتم احتمالا عضله است رفتیم گفت اسکولیوز عکسش رو دارم فکر کنم الان می فرستم

خب بریس و استفاده کن درسته یکم سخته ولی چون کمه درست میشه ک بعد نخوای عمل کنی

می رم مدرسه و بیرون اذیت میشم نمیشه تو باشگاه هم استفاده کرد بعد گفتش همیشه تنت باشه فقط رفتی حموم در بیار

می رم مدرسه و بیرون اذیت میشم نمیشه تو باشگاه هم استفاده کرد بعد گفتش همیشه تنت باشه فقط رفتی حموم د ...

امان از کمر درد من یکساله درگیر دیسکم پدرم دراومد

دکترا هم ک هیچی

خدایا هوامو داشته باش❤️

Thoracolumbar scoliosis convex towards the right is noted without segmentation abnormalities. After the end vertebrae of both curves have been established, lines are aligned with their endplates, between which an approximately 11.4° Cobb angle is measured for this deformity.

این متنی بود که نوشته بودم تو برگه

Thoracolumbar scoliosis convex towards the right is noted without segmentation abnormalities. After the end vertebrae of both curves have been established, lines are aligned with their endplates, between which an approximately 11.4° Cobb angle is measured for this deformity.

این توضیحش بود عکسش هم آپلود کردم