2777
2789

بخری؟؟؟

بخون خب

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نمونه دولتی قبولیش خیلی اسونه که بخون

دنیا2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣بعضی از نی نی سایتیا1️⃣9️⃣9️⃣9️⃣ کاربری دست دو نفره🎀🤌🏻یه کنکوریه دیوونه و رفیق دیوونه تر از خودش👻 اگر یک جوک نمیتواند تورا چند بار بخنداند پس چرا یک غم باید چند بار تورا بگریاند؟ زندگی هم مثل تاپیکای سایته حرفایی که زدیم همیشه میمونه و پاک نمیشه↕️ 🥲نی نی یار اگه بترکونیم مامانمو میارم سرت👈🏻👉🏻💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی توانایی قبول شدن نداری ،به یه مدرسه عادی یا غیرانتفاعی راضی باش😊😊😊استعداد میخواد گلم که ظاهرا شما نداری

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

وقتی توانایی قبول شدن نداری ،به یه مدرسه عادی یا غیرانتفاعی راضی باش😊😊😊استعداد میخواد گلم که ظاهر ...

من خوندم اما استرسم بالا هست

الآنم درحال حاضر مدرسه نمونه هستم و 4روز دیگه ازمون

نمونه ک خیلی آسونه، زمان ما ی کتاب بود بعد امتحانات خرداد کتاب تست رو زدیم قبول شدیم تیزهوشان رو نمیدونم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نمونه ک خیلی آسونه، زمان ما ی کتاب بود بعد امتحانات خرداد کتاب تست رو زدیم قبول شدیم تیزهوشان رو نمی ...

آره منم اینجوری قبول شدم ولی از سال بعد فرق کرد نوع قبولی

ازمون تیزهوشان و نمونه رو یکی کردن

چند نفر برمیدارن برا تیزهوشان از نفرات اول لیست

چند نفر بعدی هم که کمتر شده ترازشون میرن برا نمونه دولتی

جدا جدا نیست آزمونا

در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه

من خوندم اما استرسم بالا هستالآنم درحال حاضر مدرسه نمونه هستم و 4روز دیگه ازمون

این حرفا و این ایده برای دانش آموزی که درس خونده نیست عزیزم😂

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!