2789

بخری؟؟؟

بخون خب

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نمونه دولتی قبولیش خیلی اسونه که بخون

شاید از فکر سفر برگردی امشب ....:) کاربری دست دونفره🤌🏻🎀_تصمیمای مهم زندگیتو با قلبت میگیری یا مغزت؟ نظر نینی سایتیا💅اگر یک جوک نمیتواند تورا چند بار بخنداند پس چرا یک غم باید چند بار تورا بگریاند؟ زندگی هم مثل تاپیکای سایته حرفایی که زدیم همیشه میمونه و پاک نمیشه↕️ 🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی توانایی قبول شدن نداری ،به یه مدرسه عادی یا غیرانتفاعی راضی باش😊😊😊استعداد میخواد گلم که ظاهرا شما نداری

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

وقتی توانایی قبول شدن نداری ،به یه مدرسه عادی یا غیرانتفاعی راضی باش😊😊😊استعداد میخواد گلم که ظاهر ...

من خوندم اما استرسم بالا هست

الآنم درحال حاضر مدرسه نمونه هستم و 4روز دیگه ازمون

نمونه ک خیلی آسونه، زمان ما ی کتاب بود بعد امتحانات خرداد کتاب تست رو زدیم قبول شدیم تیزهوشان رو نمیدونم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نمونه ک خیلی آسونه، زمان ما ی کتاب بود بعد امتحانات خرداد کتاب تست رو زدیم قبول شدیم تیزهوشان رو نمی ...

آره منم اینجوری قبول شدم ولی از سال بعد فرق کرد نوع قبولی

ازمون تیزهوشان و نمونه رو یکی کردن

چند نفر برمیدارن برا تیزهوشان از نفرات اول لیست

چند نفر بعدی هم که کمتر شده ترازشون میرن برا نمونه دولتی

جدا جدا نیست آزمونا

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

من خوندم اما استرسم بالا هستالآنم درحال حاضر مدرسه نمونه هستم و 4روز دیگه ازمون

این حرفا و این ایده برای دانش آموزی که درس خونده نیست عزیزم😂

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!