2789
عنوان

عشق

1 بازدید | 10 پست

کسی رو چند سالہ دوست دارم عاشقشم میمیرم واسش طوری کہ حس مادرانہ بہش دارم درستہ ناراحت میشم اما مث بقیہ نیستم خوشحالیش مھمہ برام خوشبختیش مھمہ برام راضیم باشخص دیگہ ای ازدواج کنہ داماد بشہ پدر بشہ

فامیل بودیم رابطہ بودن حتی در حرف زدن تو گوشی یا موضوع خارج صحبتہای روز مرہ نبود

حالا میخوام باشخص دیگہ ای ازدواج کنم خوشم میاد ازش اما عشق نیست

قصدمم تشکیل خانوادہ سرسامان گرفتنہ

اشتباھہ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اشتباه نیست

راز موفقیت اینه که حرف عقلت رو گوش کنی و حرف دلت رو بزنی زمین .

تو هم که میگی عاشق اونجوری نبودی و رابطه در حد فامیلی بوده پس حرفی نمیمونه

کارت اشتباه نیست با همون فرد دیگه که گفتی ازدواج کن

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

نه اشتباه نیستراز موفقیت اینه که حرف عقلت رو گوش کنی و حرف دلت رو بزنی زمین .تو هم که میگی عاشق اونج ...

درستہ رابطہ مون خیلی نبودہ اما باور کن در حد جنون عاشقشم

خانوادہ ام راضی ازدواجم باھاش نیستن

نه اشتباه نیستراز موفقیت اینه که حرف عقلت رو گوش کنی و حرف دلت رو بزنی زمین .تو هم که میگی عاشق اونج ...

درستہ رابطہ مون خیلی نبودہ اما باور کن در حد جنون عاشقشم

خانوادہ ام راضی ازدواجم باھاش نیستن

درستہ رابطہ مون خیلی نبودہ اما باور کن در حد جنون عاشقشم خانوادہ ام راضی ازدواجم باھاش نیستن

عشق رو ول کن حرف دل مهم نیست

قدیمیا راست میگفتن عاشق کور و کره و فقط معشوق براش مهمه و فداکاری برای معشوق میکنه.

اما شرط خوشبختی و زندگی خوب اینه به حرف عقلت وفادار باشی

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

ممنونم از راھنمایت بہ نظرت بہ نامزدم بگم؟

راجع این آقا که عاشقش بودی نه

اما راجع خودش آره

اگر به مردی بگی قبلا عاشق کسی بودم دیگه تا ابد ول کن ماجرا نیست حتی اگر آزاد اندیش ترین مرد دنیا باشه