2777
2789
عنوان

شما میگین چیکار کنم!!

108 بازدید | 14 پست

مادر همسرم قند داره یکی از پسراش واسه کار خودش برداشته اینو برده شهرشون گذاشته  اینم قند داره حالش بد شده فشارش اینا رفته بالا و پاش زخم شده حالا همسر من رفته از 4 شنبه هفته پیش رفته پیشش تا از بیمارستان مرخصش کنن برگردوننش تهران حالا منم اصلا نمیتونم تو خونه تنها بمونم، هی امروز فردا میکنه مادرشو از بیمارستان هنوز مرخص نکردن ولی منم خسته شدم از وقتی رفته همش خونه بابامم الان با امشب میشه سه شب ک نیس تازه زنگ زده میگه وضع پاش اصلا خوب نیس فک کنم فردا بیایم!! منم اعصابم خرد شد گفتم همون داداشت ک برده بره بیاردش ولی اونم نمیتونه چون میگه قراره بره اونجا این چند ماه تابستون احتمالا مجبور بشه اونجا بمونه نمیتونه بره و هی برگرده! موندم چیکار کنم خسته شدم  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

عزیزم موردش اورژانسیه، درک کن، یا اگر امکانش هست بیمارستان رو عوض کنن بیارن شهر شما

اگر خدای نکرده پدر و مادرت بود هم همین طور فکر می کردی؟

مادر شوهر من بود، میگفت عروس بیاد بمونه پیشم، نه پسرم...

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکـدرصد و فقط یک درصد فک کن خدایی نکردع مادرت خودت بود 😒  مادرشه ب گردنش حق داره

من سختیُ کنار اونی که دوسش دارم ترجیح میدم به آرامش پیش کسی ک بهش حسی ندارم..❤👫
عزیزم موردش اورژانسیه، درک کن، یا اگر امکانش هست بیمارستان رو عوض کنن بیارن شهر شما اگر خدای نکرده ...

منم گفتم ب دکترش بگه بیارنش تهران خب مگه فوقش 7-8 ساعت چیزیش میشه میگه دکترش مرخص نمیکنه

منم خیلی بهم ریختم عاخه اینطوری

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
اگه میتونستی خوب باهاش میرفتی حالا هم نباید دخالت کنی و اعصابشو خرد کنی مادرشه و ایشون وظیفشه هر ک ...

نمیتونستم دخالتم نمیکنم!! از اول ک گفت با اینکه میدونستم خیلی سختمه راضی بودم بره ولی این امروز فردا کردنا خیلی اذیتم کرده و از طرفی منم کلافه میشم از این وضعیت

چرا نميتوني تنها بموني خونه مگه بچه اي؟!!

ترس دارم که قبلا اینطوری نبودم ولی جدیدا اذیتم میکنه

من بهش حق میدم ولی با روحیه خودم چ کنم هرکاری میکنم نمیتونم خودمو راضی کنم بیشتر از این از طرفی همش فکر می کنم بقیه میگن ی هفتس ول کرده رفته!

منم گفتم ب دکترش بگه بیارنش تهران خب مگه فوقش 7-8 ساعت چیزیش میشه میگه دکترش مرخص نمیکنه منم خیلی ب ...

واقعا قند خطرناک، اگر اصرار کنی و شوهرت برگرده و مادرش طوری شه، تا آخر عمر عذاب وجدان می گیری و همسرتم از چشم شما می بینه

اگر شما مریض بودی، ناراحت نمی شدی همسرت ول میکرد میرفت، بالاخره مادر شوهرت حداقل سی سال زحمت شوهرتو کشیده

من خودم دل خوشی از مادر شوهرم ندارم، اما موقعی که مریضه فقط من و شوهرم بهشون می رسیم، بقیه عین خیالشون نیست

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
واقعا قند خطرناک، اگر اصرار کنی و شوهرت برگرده و مادرش طوری شه، تا آخر عمر عذاب وجدان می گیری و همسر ...

من مادرشو دوس دارم بیچاره همیشه خوب بوده با این ک رفته هم اصلا مشکل نداشتم ولی باید خودمو سرگرم کنم ک با هیچی سرگرم نمیشم   

من مادرشو دوس دارم بیچاره همیشه خوب بوده با این ک رفته هم اصلا مشکل نداشتم ولی باید خودمو سرگرم کنم ...

من جای شما بودم با همسرم میرفتم

این اسمش دخالت نیست

هم خودت آروم میشی،  هم همسرت خوشحال میشه که درکش میکنی و باهاش همراهی، هم ثواب داره به مریض برسی، تو بیمارستان هم کاری برای همراه نیست، پرستارا کاراشو میکنن

من جای شما بودم با همسرم میرفتم این اسمش دخالت نیست هم خودت آروم میشی،  هم همسرت خوشحال میشه ...

مرخصی ندارم عزیزم مجبورم بمونم، این آروم شدنه رو نمیدونم چیکار کنم  

من تو مورد مریضی هیجوقت به همسرم فشار نمیارم 

همیشه دلگرمی بهش میدم و تشویقش میکنم که کمک کنه تا جایی که میتونه گلم

بنظرم درستش هم اینه سه روزن چیزی نیس بنظرم شما حساسی و کم تحملی

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....