dokhtarhroyaha مدیر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5107 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 92 پست ترو خدا اگر کسی هست بیاد که چشمم هام ترکید از بس گریه کردم ف ال ،تاروت،حس ششم توروخدا اگر کسی هست بیاد ثواب داره 1405/03/24 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
servatmandm عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 245 خوشگلم حس شیشم نیستم اما این آدم تو نیست خودت از زندگیت بندازش بیرون ❤️
dokhtarhroyaha مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5107 خوشگلم حس شیشم نیستم اما این آدم تو نیست خودت از زندگیت بندازش بیرون ❤️ حرفاتون درسته متاسفانه خیلی سخته اینقدر گریه کردم دارم میمیرم
dokhtarhroyaha مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5107 با حس جواب نمیدم.برات نی.ت میکشم برات دعا میکنم منتظرم
servatmandm عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 245 حرفاتون درسته متاسفانه خیلی سخته اینقدر گریه کردم دارم میمیرم منم ازدواج ناموفق داشتم سخته اما فراموش میشه خودتو از چاله تو چاه ننداز با بچه
dokhtarhroyaha مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5107 خوشگلم حس شیشم نیستم اما این آدم تو نیست خودت از زندگیت بندازش بیرون ❤️ همین الان ولم کرده به خواری افتادم
dokhtarhroyaha مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5107 سوال بپرسید در خدمتم بپرسم ۱کی میاد خونه و این قهر و زورگویی رو تمام میکنه ۲,دختره که خیلی لاغره خرابم هست که جادوشم کرده کی گورسو کم میکنه ۳,آیا خیانت اکیپی میکنه؟؟؟
dokhtarhroyaha مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5107 بپرسم ۱کی میاد خونه و این قهر و زورگویی رو تمام میکنه ۲,دختره که خیلی لاغره خرابم هست که جادوشم کرد ... آها باهام خوب میشه یا به گفته خانوادش باهام بد میمونه
بلالفروش عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 3835 بپرسم ۱کی میاد خونه و این قهر و زورگویی رو تمام میکنه ۲,دختره که خیلی لاغره خرابم هست که جادوشم کرد ... در جواب سوال اولتون یک وعده زمانی میانه (یکماه)برمیگردهولی سنگینی دارید از خانمی که سن حدودیشون بین۴۵ تا ۶۵ هست.در جواب سوال دومتون این خانم بهتره د.عای دفع و رفعرقیب براش بگیرید قشنگم.در جواب سوال سومتون خیر.اگر سوالی دارید بپرسید فقط استارتر گل
dokhtarhroyaha مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5107 در جواب سوال اولتون یک وعده زمانی میانه (یکماه)برمیگردهولی سنگینی دارید از خانمی که سن حدودیشون بین۴ ... ممنونم یه لحظه صبر کنید
بلالفروش عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 3835 عزیزم جوابم میدی جواب دادم گلم کمی صبور باشید.اگر هم بخواهید میتونم برای شما دقیقتر بررسی کنم پیام بدهید
dokhtarhroyaha مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5107 در جواب سوال اولتون یک وعده زمانی میانه (یکماه)برمیگردهولی سنگینی دارید از خانمی که سن حدودیشون بین۴ ... خدا خیرتون بده فقط بهم بگو شوهرم چشه دایما از من قرار میکرد دایما انگار از همین دختر لاغره نظر میخواست خودشم میدونه باهام هم خودش هم خانوادش بد هستند ,قشنگ به زبون مورد حال خودشم خوب نبود ولی با من بد بود حتی پولم بهم نمیداد قسط ها هم گردنم انداخت