چند روز قبل از پریودی رابطه داشتم ولی کامل نبوده اصلا جوری نبوده که بخام فک کنم حاملم ولی باز استرس ...
نه استرس نگیر اگه متاهلی بیبی چک بزن ولی اگه متاهل نیستی زیاد بهش فکر نکن به قول خودت قبلا زیاد اینطور شدی من خودم استرسی شدنی عادتم عقب می افته
خدایاااا💚قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیبی چک الان مشخص میکنه آخه از رابطه فقط ی هفته گذشته
بزار اگه تا ۴ روز دیگه نشدی بیبی چک بزن ولی فکنکنم باردار باشی تنبلی داری درسته؟
خدایاااا💚قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙
نمیدونم ولی خوب چندمدته خیلی صورتم جوش میزنم داغون شده احتمال میدم برا همین باشه پریودیمم که همیشه ب ...
بنظرم وقت متخصص زنان بگیر برو برات سونو بنویسه فکر کنم تنبلی باشه