2789
عنوان

خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 37 پست
چرا اجازه نداره؟؟ ارث پدری که نیست

خابگاه ما که اینطوری بود یا درصورت توافق یا درصورتی ک اون شخص فارغ التحصیل بشه کس دیگه ای میتونست بره جاش

وقتی وسایلش رو تخت باشه اجازه نداری که بری پرت کنی یا جابه جا کنی مال خودتو بذاری آخر بیشعوریه ک این رفتار

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا اجازه نداره؟؟ ارث پدری که نیست

از این بابت که اجازه بده یا نده اصلا برام مهم نیست

فقط میخوام ببینم قانون نانوشته ای هست یا نه چون نمیخوام دردسر درست کنم و چند ماه وقتمو با بحث کردن باهاش تلف کنم

خابگاه ما که اینطوری بود یا درصورت توافق یا درصورتی ک اون شخص فارغ التحصیل بشه کس دیگه ای میتونست بر ...

نه من قرار نیست وسایلشو بردارم که

الان ترم تموم شده و خوابگاه تخلیه شده کلا

از ترم جدید اگه زودتر برم و خالی باشه میخواستم ببینم اوکیه یا نه

مشکل فیزیکی دارم وگرنه اره میدونم کسی تخت پایینو به راحتی ول نمیکنه🥲🥲هعی

با مسئول خابگاه صحبت کن یه مشکلی چیزی بگو جاتو عوض میکنن

یا بهشون بسپر این ترم فارغ التحصیل ها از هر اتاقی ک تخت پایین بود داشتن تو رو جایگزین کنن

با مسئول خابگاه صحبت کن یه مشکلی چیزی بگو جاتو عوض میکنن یا بهشون بسپر این ترم فارغ التحصیل ها از هر ...

هم اتاقی داشتیم کمرشو عمل کرده بود حتی مسیول خوابگاه اومد تو اتاق و گفت یکی بره تخت بالا چون ایشون کمرشو عمل کرده

هیچکدوم قبول نکردن😐💔

تلاشمو مبکنم صحبت کنم ببینم با نوبتی بودن اوکیه یا نه

اگه نشدم که هیچی

ممنونم بابت راهنمایی

اگه خودت زودتر از بقیه بری تخت پایین بگیری کسی نمیتونه به بهونه اینکه ترم پیش تخت پایین بوده باهات ج ...

نه عزیزم نمیتونه وقتی طرف وسایلش رو تخت گذاشته باشه اگه تخت خالی باشه واسه کسی نباشه هرکی زودتر بره میتونه برداره نه درصورتی ک از قبل کسی اونجا باشه

نه عزیزم نمیتونه وقتی طرف وسایلش رو تخت گذاشته باشه اگه تخت خالی باشه واسه کسی نباشه هرکی زودتر بره ...

بالاتر گفتم خوابگاه تخلیه شده و هیچی نداره اونجا

مطمئنم روز اول قرار نیست برسه چون راه دوره

از نظر اخلاقی نمیدونستم کار درستیه یا نه😂