2789
وای دلم خواستدستور کیک خیس رو میدی

قربونت بشم

بزن کیک خیس شکلاتی اشپزخونه کوچک من من طبق دستور ایشون درست میکنم عالی میشه

دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قربونت بشم بزن کیک خیس شکلاتی اشپزخونه کوچک من من طبق دستور ایشون درست میکنم عالی میشه

من چند بار درست کردم کل بافت کیک خیس نمیشه فقط یه لایه سطحی خیس میشه اینجوری دوس ندارم

دستوری که تو باهاش درست کردی چجوری میشه؟

من چند بار درست کردم کل بافت کیک خیس نمیشه فقط یه لایه سطحی خیس میشه اینجوری دوس ندارمدستوری که تو ب ...

اندازه هاشو از همون کلیپ بردار من دستورشو بهت میگم

شیر و روغن و شکر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط میکنی بعد ی لیوان از این مواد برمیداری

بعد تخم مرغارو با وانیل میزنی بعد مواد کاکائویی رو اضافه میکنی و ارد و بیکینگ پودر اضافه میکنی و میریزی داخل قالب و میزاری تو فر

بعد سس رو میریزی تو ی قابلمه ای چیزی میزاری رو گاز همینک از بغل شروع کرد ب جوشیدن درجا خاموشش کن بزار کنار کیک رو ک در اوردی از قالب بیرون نیار با ی سیخ چوبی سوراخ سوراخش کن بعد سس رو قاشق قاشق ب همه جای کیک بریز بعد بزارش داخل یخچال دوساعت بمونه قشنگ سس ب خورد کیک میره

دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند