2777
2789
عنوان

لکه بینی دارم😭

42 بازدید | 7 پست

سلام خانومای سایت..

من پنجم همین ماه پریود شدم حالا امروز انگار دوباره در حد چند قطره پریود شدم و حالت لک بینی علتش چیه؟

پریودامم منظم بوده تا الان اولین باره این طوری شدم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

استرس داشتی

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤

مجردی یا متاهل؟منماین ماه همینجوری شدم رفتم معاینه کرد گفت زخم داری. قرص و دارو بهم داد الان هم قرص ...

از بارداری میترسم 😭

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس داشتی

این ماه اره

مجردی یا متاهل؟منماین ماه همینجوری شدم رفتم معاینه کرد گفت زخم داری. قرص و دارو بهم داد الان هم قرص ...

متاهلم عزیزم

این ماه اره

سر همونه .استرس کنترل شه اوکی میشه .این ماه بیخیال تحمل کن چتد روز لکه و ماه بعد شد حتما دکتر برو

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز