2777
2789

خیلی رفتارهای جزئی که روی هم جمع شده.

اخلاقش در کل خوبه با همه یه جوره. من اولویتم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر خوبه اینجوری

کجاش خوبه به خاطر همین کارای به ظاهر بی اهمیت، علاقم خیلی کم شده. حتی دلم نمیخواد بهش بگم از چی ناراحتم فقط هربار بیشتر فاصله میگیرم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
میدونه شما فهمیدی ؟

قبلا چند بار فهمیدم و به خودش گفتم دو سه ماه ترک میکنه دوباره شروع میکنه این یارو بهش نگفتم هنوز

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

قبلا چند بار فهمیدم و به خودش گفتم دو سه ماه ترک میکنه دوباره شروع میکنه این یارو بهش نگفتم هنوز

تو خستش کن که سمت اینکار نره .

من وقتی کلیپ هاشو میدیدم این کار میکردم اگه کلیپ نبینه دیگه نمیکنه

تو خستش کن که سمت اینکار نره . من وقتی کلیپ هاشو میدیدم این کار میکردم اگه کلیپ نبینه دیگه نمیکنه

از وقتی خودارضایی میکنه نسبت بهم سرد شده منم تو رابطه پایه ام خودش میگه خیلی راضی هست ولی نمیدونم چشه.یعنی چی کلیپهاش رو میدیدی؟ شوهرتون خودارضایی میکرد؟

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

کلیپ پ و ر ن نه خودم میدیم و مثل همسر شما بودم البته وقتی کلیپ میدیدم

نه همسر من کلیپ نمیبینه چون میدونه اگه ببینه میفهمم.وقتی من خونه نیستمتو ماهواره میزنه شو با اونا میزنه