2777
2789

ملی و صادرات و تجارتم کار نمیکرد .نه پولا هستن نگران نباش

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من حسابم خالی بود چقدر دلشون برام سوخته😂💔جفت حسابام صاف صاف

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚خوشبختی، رضایت درونی از خود و مسیری هست که خودت برای زندگیت ساختی

از کجا میدونید

خب رفتم تست کردم نه خرید نه از طریق اپلیکشن .حتی نتونستم بسته اینترنت بزنم

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

میگم از کجا میدونید پولا رو نبردن ؟

خب سریای قبلم بلوکه شده بود یادت نیست ؟ بعدش باز شد و اوکی .