فکر میکنیم غذا زیاد میخوریم من امروز مانکن نصب کردم کلی هم چی خوردم البته شاید چون بعضی هاش کم کالری شد ۱۱۰۰😑😐 در حالی که باید ۳۰۰۰ مصرف کنم برای افزایش وزن
رهــــاصالحـے🚫5️⃣..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی یکم لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ارع وای هزینه هم میخواد واقعا شما روزانه چند کالری مصرف کردید
برا چن سال پیشه یادم نیس چقدر بود ، ولی سعی میکردم چیزای پرکالری بخورم یا اگه کم کالری بود زیاد میخوردم ، برا من سختیش صبحونه بود چون کلا نمیخورم اگه بخورم هم کم بخاطر همین حالم بده میکرد زیاد میخوردم ادامه ندادم ،البته الان وزنم خوبه
رهــــاصالحـے🚫5️⃣..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی یکم لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه
خب متخصص تغذیه شربت اشتها آوری چیزی هم معرفی کرد ؟
بله . قرص و شربت اشتها اور و کلی ویتامین
اسمشون یادم نیست
پیشنهاد میکنم از یه دکتر سوال کنی